HP Photosmart C3180 - zla tlac
HP Photosmart C3180 - zla tlac
Potreboval by som poradit. Pri tlaci sa nevytlaci normalny text ale nejak mierne rozmazany a niektore riadky su polovycne ako keby dochadzala uz farba. no ked vyberiem kartric, tak na spodku je dost nastekanej farby, poutieram ju ale pri dalsej tlaci je to to iste. v com by to mohlo byt?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ahaa...a to si nepovazoval za podstatne napisat ze si plnil co?marinako napísal:pochybujem ze to bude nedostatok farby, nedavno som plnil. Moze to byt aj nespravnym typom farby?napr
Jasne ze potom necakaj kvalitu originalov, ale mozne problemy.
Kup originaly a mas pokoj, ocividne tam mas zopar upchatych tryseik, ked ti to vynechava. Hod cartridge do misky s horucou vodou tak na 5min, nech ma v nej ponorene trysky, a potom skus. Ak nepomoze, tak uz len kupit novu.
A nereptaj ze nove naplne su drahe - tlaciarne sa kupuju podla ceny spotrebaku, nie podla ceny tlacky. Za tlacku totiz zaplatis len raz, ale za spotrebak budes platit stale.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- mas upchate trisky a preto ti nedava na papier dostatocne atramentu
- tym plnenim je to vabank - bud ide alebo nie, ale odporucam kupit nove cartridge...
- momentalne sa oplati kupovat tlaciarne kde sa meni kazda farba zvlast napr. Epson, Canon ako povedal shiro tlaciaren kupujes podla spotrebaku a nie podla vyzoru a znacky.
- tym plnenim je to vabank - bud ide alebo nie, ale odporucam kupit nove cartridge...
- momentalne sa oplati kupovat tlaciarne kde sa meni kazda farba zvlast napr. Epson, Canon ako povedal shiro tlaciaren kupujes podla spotrebaku a nie podla vyzoru a znacky.
Spoiler: ukázať