Pohravam sa doma s lankou
mam 2 PC
1. je akoze server, je pripojeny k inet, ma(resp mal by mat) ftp server, proxy server, casom aj http ...
2. PC je normalny work-station(moj PC)
server spravujem pomocou vnc, k datam sa dostavam ftp-ckom
a tak pri hratkach sa mi podarilo dostat do stavu ze sa pc nevedeli ani ping-nut(su zavesene na jednom switch-y), potom neviem co sa stalo a zrazu sa zacali vidiet(ping-at) ale aky kolkvek pokus o spojenie so server-om skonci hlaskou can not create socket - ... error 10106, aj ked mam firewall vypnuty tak sa furt sprava tak isto, neviem moc co s tym, google mi moc nepomohol, uz xcel reinstal win ale zrazu sa zacali ping-at pocitace takze som ece dufam ze sa to rozbehne
neviem co sa mohlo stat s winsock-om ze generalne prestal fungovat
nuz neviem ake uzitocne informacie by som ece mal napisat, snad uz iba ze server bezi na Win2000 a work na WinXP
Pokusy s LAN a err10106
Pokusy s LAN a err10106
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
aplikovanim akehosi patchu winsockxpfix sa flaska zmenila z 10106 na 10045
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
tak pekne si tu vypisujem sam sebe
k veci : vcera vecer ked som pozapinal pc uz nebol problem sa spojit, aj ftp aj vnc OK, vivat windows
tak to je asi koniec mojej samomluvy
k veci : vcera vecer ked som pozapinal pc uz nebol problem sa spojit, aj ftp aj vnc OK, vivat windows
tak to je asi koniec mojej samomluvy
skusal, to je na tom to najzabavnejsie
nerestartoval som moc casto iba ked som bol v koncox, moc sa do sieti nevyznam ale mam pocit ze mohlo byt nieco dll-ke winsock a az po druhom restarte zabral ten fix co som stiahol, no fakt neviem co bolo zle a cim sa to napravilo, urcite zohralo rolu aj to ze svoj pocitac mam pekne zasvineny vsemoznym softom a aj vlastnymi programatorskymi pokusmi s winsock-om
nerestartoval som moc casto iba ked som bol v koncox, moc sa do sieti nevyznam ale mam pocit ze mohlo byt nieco dll-ke winsock a az po druhom restarte zabral ten fix co som stiahol, no fakt neviem co bolo zle a cim sa to napravilo, urcite zohralo rolu aj to ze svoj pocitac mam pekne zasvineny vsemoznym softom a aj vlastnymi programatorskymi pokusmi s winsock-om
a mam to tu opat len v cervenom, na druhom PC mi zacalo vyhadzovat chybycku 10104(tusim nieco ako cant create socket) bez toho aby som cokolvek menil v SW HW konfiguracii pc, nenabehne mi firewall, FTP, proxy server
uz sa babrem s obnovenim imagu disku dost som z toho sklamany nic som nespravil a nejde mi to, ziadny neziaduci process mi na PC nebezi
uz sa babrem s obnovenim imagu disku dost som z toho sklamany nic som nespravil a nejde mi to, ziadny neziaduci process mi na PC nebezi