Ako urobim siet
Ako urobim siet
Ahojte. Chcel by som zriatit taku malu siet. Kamarati byvaju na druhej strane ako ja je mozne nejako to urobit ? Aby sme sa mohly poprebajat heslom a aby sme si zdielali vsetky programy. A este aby som bol ja admin.
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
tato odpoved je len a iba pre uzivatela s menom router len aby sa vedelo
... chapem, ze sme v rychlej dobe a pod neustalym tlakom casu, ale chvilku si nabuduce najdi a precitaj po sebe, co napisali tvoje ruky, lebo ocividne nestihaju za tvojim vyspelym mozgom ... uzase presne vyjadrovanie mi pomohlo k rychlej analyze problemu a najdeniu zbytocneho riesenia
Studia c. 1 - vsetci maju internet:
... nainstalovat program www.hamachi.sk a vytvorit si s nim virtualnu privatnu siet
... dokonca aj pre cloveka s tak malo casom ako si ty je to zvladnutelne
Studia c. 2 - niekto zo skupiny nema internet:
... poskladat sa chudobnemu kamosovi v pravidelnych davkach mu sponzorovat pripojenie
... nainstalovat program www.hamachi.sk a vytvorit si s nim virtualnu privatnu siet
Studia c. 3 - byvate do 100m od seba a niekto nema internet a ste vsetci ako kostolne mysi
... kedze ste chudobni, nechcem zvysovat depresiu vasho stavu
... ved ako najst financie na WiFi router a nemu k poriadnu antenu
... o WiFi adapteroch s antenami pre kazdy pocitac ani nehovorim
Studia c. 4 - nikto nema internet a kazdy byvate na opacnej strane Zeme
... zalozte si listovy sachovy klub
... particka bude asi trvat dost dlho, ale o to viacej casu si najdes na rozmyslenie
Studia c. 5 - *obsah cenzurovany autorom prispevku*
... chapem, ze sme v rychlej dobe a pod neustalym tlakom casu, ale chvilku si nabuduce najdi a precitaj po sebe, co napisali tvoje ruky, lebo ocividne nestihaju za tvojim vyspelym mozgom ... uzase presne vyjadrovanie mi pomohlo k rychlej analyze problemu a najdeniu zbytocneho riesenia
... poskladat sa chudobnemu kamosovi v pravidelnych davkach mu sponzorovat pripojenie
Studia c. 3 - byvate do 100m od seba a niekto nema internet a ste vsetci ako kostolne mysi
... particka bude asi trvat dost dlho, ale o to viacej casu si najdes na rozmyslenie
Naposledy upravil/-a KikoKK v Ut 23. Okt, 2007, 19:42, upravené celkom 2 krát.
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
kikokk ale si ho zotrel chudacika
no ak ste neni od seba velmo daleko (max 100 metrov) tak sa to bude dat riesit kablovym prepojenim.
budes potrebovat utp patch kabel.
cena priblizne 8 sk za meter + 5 sk koncovky
potom volaky ten switch do ktoreho sa vsetci napojite.
cena je podla poctu dierok na konektory. cca 400 sk za 4 dierkovy (portovy)
dbaj na spravne zapojenie kablov v konektory
no ak ste neni od seba velmo daleko (max 100 metrov) tak sa to bude dat riesit kablovym prepojenim.
budes potrebovat utp patch kabel.
cena priblizne 8 sk za meter + 5 sk koncovky
potom volaky ten switch do ktoreho sa vsetci napojite.
cena je podla poctu dierok na konektory. cca 400 sk za 4 dierkovy (portovy)
dbaj na spravne zapojenie kablov v konektory
vsetko mi je jedno
to si myslel mna ?KikoKK napísal:... chapem, ze sme v rychlej dobe a pod neustalym tlakom casu, ale chvilku si nabuduce najdi a precitaj po sebe, co napisali tvoje ruky, lebo ocividne nestihaju za tvojim vyspelym mozgom ... uzase presne vyjadrovanie mi pomohlo k rychlej analyze problemu a najdeniu zbytocneho riesenia
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
2 router ... uz som to specialne pre teba upravil
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Jezis ty si delorouter napísal:no uz skusam toe hamachi a moze sa napojit na kamaratou pocitac hoci bude ho mat vypnuty ?
Mi vysvetli jak sa mu chces napojit na vypnuty PC...trubka
Skratka...ak ste od seba dalej ako 100m, tak musis riesit wifi (a tudiz ti treba anteny ci chces alebo nie). Inak smola.
Popis presne vasu situaciu. Z popisu "kamosi byvaju na druhej strane" sa da zistit prd. To je druha strana ulice, dediny, mesta, ci galaxie?
Asi nejjedoduchsie bude pre teba to Hamachi, odpadne ti tahanie kablov, pripadne wifi a veci s tym suvisiace.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
[OTjak svin.] boze ja uz nemozem z tohto routru .. [/OTjak svin.] , kua tak ked ti uz nepomoze k tvojej dokonalosti to co ti tu mudry ludia napisali tak potom uz ani 10 apostoli ..
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
jednoznacnerouter napísal:a este budeme moct tahat medzi sebou rychlejsie cez hamachi ?
ked som uz vytvoril siet
-to ta ako napadlo ze rychlejsie?? urcite ti to nebude tahat rychlejsie ako mas rychly net..Rychlejsie by ti to tahalo keby si natiahnete ten kabel..
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!
SCHRANZ will NEVER DIE!!!
- SonnySk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00
boze ja z teba nemozem... jak myslis ze to asi pojde rychlo.. ved to pojde cez net takze to bude obmedzene najpomalepsim pripojenim.. ked chces rychlos bez vifini prehodte kabel cez ulicu a mate pokoj (teda pokial vam ho dakto neprestrihne )router napísal:a este budeme moct tahat medzi sebou rychlejsie cez hamachi ?
ked som uz vytvoril siet
PC:CPU:AMD Althon X2 4400+ (2600Mhz)RAM:2Gb DDR2 800mhzGPU: ATI Radeon HD3850 256Mb HDD: Maxtor 200Gb 7200ot PSU 400W KME LCD19" LG
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Jezis ved nechajte ho, nikdo uceny z neba nespadol ved sa len slusne spyta aj ked na somariny ale ved ked s tim neprichadza casto alebo vobec do kontaktu tak jasne ze to nebude vediet a ked sa nieco spyta tak sa mu vsetci rehocete (sa zamyslite)
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
pre routera, ked vynechas ten sarkazmus vo vete kazdeho z tychto uzivatelov, kazdy ti dava dobru radu.
skus nam zadefinovat ako daleko je kazdy uzivatel od kazdeho, ma z vas kazdy internet? ma z vas niekto mierne vyssie vzdelanie ohladom sietariny vyssie od nuly cislom 0 ?
skus zodpovedat tieto otazky, vysledky/odpovede pomozu
skus nam zadefinovat ako daleko je kazdy uzivatel od kazdeho, ma z vas kazdy internet? ma z vas niekto mierne vyssie vzdelanie ohladom sietariny vyssie od nuly cislom 0 ?
skus zodpovedat tieto otazky, vysledky/odpovede pomozu
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.