Zdravim takze poradte nejaku dobru pretekarsku hru , ide mi hlavne o dobru hratelnost ale hlavne o velke moznosti tuningovania , to znamena vlastne najlepsia tuningova hra na trhu
Ale nie need for speed , tie som hral skoro vsetky akurat carbon nie tak niekto kto ste to hrali posudte ci sa lepsie tuninguje v carbone alebo most wanted alebo underground 2 dakujem
Pretekarska hra ?
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
K tomu tuningovaniu. V Carbone je to uz zjednodusene. Najvecsie moznosti tuningu mal Underground 2 a MW. Carbon byt na tvojom mieste by som vynechal. Je to stale len ¨Copy & Paste¨ povodneho UNDGND (ako aj vsetky diely od jednotky)
Ale zas co si budeme nahovarat. EA aj 1000x vyperie tu istu ponozku. Ostatne to vidno aj u NHL ktore je uz 6 rokov stale to iste (trufam si tvrdit ze aj samotny Engine) a podobne je to aj s FIFOU ale ked sa im to dobre predava tak nech len vydavaju stale to iste s prelepenou nalepkou noveho rocnika/serie :roll:
Aby som nebol OT tak skus najnovsie demo Juiced 2 alebo jednotku. Ine hry uz s takym rozsahom tuningu ala NFS asi ani nie su
Ale zas co si budeme nahovarat. EA aj 1000x vyperie tu istu ponozku. Ostatne to vidno aj u NHL ktore je uz 6 rokov stale to iste (trufam si tvrdit ze aj samotny Engine) a podobne je to aj s FIFOU ale ked sa im to dobre predava tak nech len vydavaju stale to iste s prelepenou nalepkou noveho rocnika/serie :roll:
Aby som nebol OT tak skus najnovsie demo Juiced 2 alebo jednotku. Ine hry uz s takym rozsahom tuningu ala NFS asi ani nie su
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- ondrox
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
vcera som si stiahol MW , celkom v pohodke , aj to tunenie da sa tam stiahnut vela vynilov atd
Ale urcite existuju este nejake pretekarske hry kde sa da pekne tunit
Ja by som chcel aj nejaku hru , co su auta , ale nieco ako test drive unlimited - ze jazdis si po meste , mas vela aut - nemusel by tam byt tuning , nieco ako test drive unlimited proste , ze sa mozes vozit po velkej ploche
Ale urcite existuju este nejake pretekarske hry kde sa da pekne tunit
Ja by som chcel aj nejaku hru , co su auta , ale nieco ako test drive unlimited - ze jazdis si po meste , mas vela aut - nemusel by tam byt tuning , nieco ako test drive unlimited proste , ze sa mozes vozit po velkej ploche
co takto skusit TOCA RACE DRIVER 3 ? hm ? moc tuningu tam neni ale hratelnost super auta super a grafika taktiez. popripade WTC
Naposledy upravil/-a Fester182 v Po 03. Dec, 2007, 12:53, upravené celkom 1 krát.