dopredu upozornujem ,ze som v tomto ako sa hovori uplna LAMA.
takze podla tejto stranky http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2113 som vsetko nadstavil tak ako sa to odo mna vyzadovalo.
co sa tyka notebooku tak vsetky ovladace su nainstalovane.
lenze stale ziadny signal ,nic! ked dam pripojit k sieti tak vypise ze system win.. nenasiel ziadne siete. notebook mam presne tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44279 ak vam to pomoze. ak sa to tu uz riesilo ospravedlnujem sa ale hladal som.dakujem za akukolvek pomoc
ako na net z notebooku cez magio???
ako na net z notebooku cez magio???
CPU Phenom II X4 980 Black Edition Základná doska GIGABYTE 790XT-USB3 - AMD 790X/ SB750 RAM DDR3 1333MHz PC10666 CL7-7-7-20 PATRIOT Gaming Extreme Performance pro AMD Graficka karta AMD Radeon HD 7870 2GB Skrinka Corsair 600T Zdroj CORSAIR TX650, 650W
asi ma zabijete ale tam ako je v navode piasane aby sa odfajkla moznost Hide SSID tak ja som ju prirodzene odfajkol tiez. Potom je pochopitelne preco to neslo. :roll:
chcem sa spyta uz ked som tu ako sa pripojjim z notebooku na moj "normalny" comp? napriklad chcem mat z ntb pristup do zlozky hudba v compe-da sa to?
chcem sa spyta uz ked som tu ako sa pripojjim z notebooku na moj "normalny" comp? napriklad chcem mat z ntb pristup do zlozky hudba v compe-da sa to?
CPU Phenom II X4 980 Black Edition Základná doska GIGABYTE 790XT-USB3 - AMD 790X/ SB750 RAM DDR3 1333MHz PC10666 CL7-7-7-20 PATRIOT Gaming Extreme Performance pro AMD Graficka karta AMD Radeon HD 7870 2GB Skrinka Corsair 600T Zdroj CORSAIR TX650, 650W
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
nho a problem je zrieseny
nho teraz ku tomu zdielaniu, nastav sa tak v prehliadaci aby si videl tu zlozku moja hudba, tukni nanho pravym tlacidlom, najdi bud polozku zdielat, alebo vlastnosti a tam zdielat, povol zdielanie a uz by to malo ist ked si na druhom kompe zadas okolite pc a vyberies ten 1., popripade priamo v prehliadaci natukas jeho ipcku
nho teraz ku tomu zdielaniu, nastav sa tak v prehliadaci aby si videl tu zlozku moja hudba, tukni nanho pravym tlacidlom, najdi bud polozku zdielat, alebo vlastnosti a tam zdielat, povol zdielanie a uz by to malo ist ked si na druhom kompe zadas okolite pc a vyberies ten 1., popripade priamo v prehliadaci natukas jeho ipcku
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
vsetko to pekne funguje ale po nejakom case som sa tam chcel zase dostat siel som normalne v starte do siet a nic tam nieje ale ked som restartoval comp v ktorom mam tu zdielanu zlozku aj notebook tak to opat nasiel a teraz to tu zase neni unika mi nieco??? a najvacsia sranda je ze ked dam nieco tlacit tak to v pohode vytlaci....jararak napísal:nho a problem je zrieseny
ok super vsetko ide podla predstav, ale....moj brat pouziva hamachi a odmieta sa ho vzdat co znamena ze ak dam nieco zdielat mozu sa k tomu dostat celkom cudzi ludia co ma on v zozname a tomu by som chcel prave zabranit. existuje nejaky ucinny postup? da sa to trebars nejako zaheslovat?