problem pri BOOTOVANI
problem pri BOOTOVANI
Zdravim, chcel by som poprosit o radu. Mam taky problem ze pri starte pocitaca mi nabehne moznost vyberu dvoch operacnych systemov, prvy je xp prof. a druhy je instalacia xp. Ked nevyberiem ani jeden tak Bios automaticky vyberie tu instalaciu a potom samozrejme vypise ze mu chyba nejaky subor 32. Neviete mi poradit ako by som tu instalaciu odstranil? Dakujem za rady.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ako ju odstranis ti poradit neviem, ale viem ti poradit aspon ako prepnes to bootovanie
vlastnosti tohoto pc - upresnit - spustanie a zotavenie systemu - vlastnosti
tu si vyberies cas ako dlho ma byt na vyber polozka a ktoru mas mat ako prvu, ked das cas 0 tak cas nebezi, musis si vybrat, caka na volbu
vlastnosti tohoto pc - upresnit - spustanie a zotavenie systemu - vlastnosti
tu si vyberies cas ako dlho ma byt na vyber polozka a ktoru mas mat ako prvu, ked das cas 0 tak cas nebezi, musis si vybrat, caka na volbu
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Otvor si subor boot.ini, ktory je skryty na c: a zmaz prislusny riadok.
(Aj ked je pravda, ze som este nikdy nevidel moznost "instalacia winu" v bootloaderi, cize nemam ponatia, ci to takto vyriesis.)
(Aj ked je pravda, ze som este nikdy nevidel moznost "instalacia winu" v bootloaderi, cize nemam ponatia, ci to takto vyriesis.)
Spoiler: ukázať
Zrejme zacal novu instalaciu win a potom to prerusil. Tak cast instalacie zostala tam.glide napísal:Otvor si subor boot.ini, ktory je skryty na c: a zmaz prislusny riadok.
Dobre by bolo okopirovat cely obsah textu, co je v subore boot.ini a postnut to sem. Ak totiz vtom subore urobis chybu a nieco prepises alebo zmazes -tak sa moze stat ze uz nenabootujes vobec.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"