Ceruzka vydrzi na CPU asi 3 dni
Ceruzka vydrzi na CPU asi 3 dni
Mam jediny problem. Pretaktovat CPU spojenim mostikov ceruzkou sa mi sice da no vydrzi to asi tak 3 dni a potom mi tam nabehne povodny nasobic. Dalo by sa to nejako vyriesit?
CPU je Duron 700 Mhz. Jadro Spitfire. Procak je keramicky.
CPU je Duron 700 Mhz. Jadro Spitfire. Procak je keramicky.
Naposledy upravil/-a Axis v St 04. Máj, 2005, 13:17, upravené celkom 1 krát.
Re: Ceruzka vydrzi na CPU asi 3 dni
Mozno neuveris, ale na svojom procesore som spajal L2 cache ceruzkou a uz to tak mam asi rok a pol.Axis napísal:Mam jediny problem. Pretaktovat CPU spojenim mostikov ceruzkou sa mi sice da no vydrzi to asi tak 3 dni a potom mi tam nabehne povodny nasobic. Dalo by sa to nejako vyriesit?
CPU je Duron 700 Mhz. Jadro Spitfire. Procka je keramicky.
A co som mal D1000, tak ten uz drzi asi 2 roky. Teraz ho ma kamos a nespominal mi nejake problemy.
Ja to mam praveze pentelkou, ale chce to viacej krat prejst po tom mostiku a tiez na nu trocha pritlacit. Len bacha na vedlajsie mostiky, aby sa nepospajali navzajom.bo napísal:presne... asi mas nejaku divnu ceruzku.. dufam to nerobis s pentelkou 0.5 mm:),daj tam poriadnu ceruzu a riadne pritlac.. alebo potom ten elevodivy lak...
- popo666
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Jan, 2005, 20:00
mal som Athlon (thunderbird)1300MHz a nanom mi vydrzala obycajna makka ceruzka na kreslenie- tvrdost"1"
dobre skusenosti mam aj so striebornou teplotnevodivou pastou, ak mas nejaku doma poruke
dobre skusenosti mam aj so striebornou teplotnevodivou pastou, ak mas nejaku doma poruke
mokry PC:: CPU: 3770K @ 4.3GHz + EK Supreme HF * Laing DDC-1T * TOP XSPC Premium Laing DDC * Radiator EK Water Blocks EK-CoolStream XT || RAM: 2*8GB Kingston 1600MHz || MB: Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt || GPU: EAH5970 + EAH5970 @ CrossfireX + EK fullCover || SSD: Corsair GT3 120GB || PSU: Antec platinum 1300W || Mouse: Razer Lachesis || Keyboard: G11 || LCD: HP LP2475w
Re: Ceruzka vydrzi na CPU asi 3 dni
mno presne na tomto procaku to mam asi tak pol roka a uz to zacina haprovat... asi tak ze nasobic naskoci na zaciatku na 7x ale ked sa procak nahreje asi tak na 35°C tak uz sa zapne na 9x... samozreme az po restarte... budem to musiet znova pretiahnut ale tak 3 dni...to sa mi zda malo.. mas asi hlupu ceruzkuAxis napísal:Mam jediny problem. Pretaktovat CPU spojenim mostikov ceruzkou sa mi sice da no vydrzi to asi tak 3 dni a potom mi tam nabehne povodny nasobic. Dalo by sa to nejako vyriesit?
CPU je Duron 700 Mhz. Jadro Spitfire. Procka je keramicky.
- romang
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Mar, 2005, 20:00
No predpokladam, ze sa ti ta tuha moze trosku "vytratit" (rozumej odfuknut, opadat atd) cize nejaka strata tuhy tam bude. ked to prelepis, tak.. by nato nemal mat prievan alebo nieco podobne vplyv. No a inak aj po spajani mostikov lakom sa to prelopovavalo izolepou, cize.... asi tak.Axis napísal:OK, tak to skusim inou ceruzkou prekreslit aspon 50 X a poriadne pritlacim.
Ale ten napad s tou izolepou ma zaujal. Mohlo by to pomoct? Lebo problem je v tom ze tu istu ceruzku pouzivam na zmenu napatia (premalovanie L7 mostikov) a tam to nerobi absolutne ziadne problemy. Drzi to ako prispajkovane.
Cize vyskusaj, mozno ti to pomoze.
Myslim ze je ale lepsie pouzivat makke tuhy, kedze ti tam viac z nej ostane a mozes tym padom vytvorit suvyslejsiu vrstvu medzi mostikmi.
Skus a uvidis.