Mam takyto problem, ktory sa objavil z nicoho nic:
Ked kliknem na tento pocitac a dam si zobrazit disk d vypise mi nasledovne:
Po tomto ked dam close mesage, zmiznu mi na chvilu secky ikony z plochy a pak to zas nabehne ze ci xcem poslat chybu do microsoftu, sak to secia isto poznate ako to frci na XP
Dal som kompletny scandisk co mi robilo mrtne dlho aj s opravou chyb, ale secko prebehlo v poriadku a robi mi to nadalej. Vsimol som si ze mi to robi, jak nahram na tu cast disku (D) nieco nove, daky subor a tak...ale ked ho zmazem, tak je vsetko ok.
Viem sa dostat na tuto cast disku cez total comander bez problemov, nic mi to nevyhadzuje, normal secko funguje.
Cast disku C my funguje bez problemov!
V com moze byt problem???
DAKUJEM
Problem s diskom
- sob-rudolph
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Sep, 2007, 08:00
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... urob right click na "my computer" a vyber polozku "manage"
... tam si najdi vec v "system tools" nazyvanu ]b]"Event Viewer"[/b]
... predpokladam ze to bude bud v "System" alebo v "Application"
... proste hladaj podla casu vec s cervenym alebo zltym vykricnikom
... tam si najdi vec v "system tools" nazyvanu ]b]"Event Viewer"[/b]
... predpokladam ze to bude bud v "System" alebo v "Application"
... proste hladaj podla casu vec s cervenym alebo zltym vykricnikom
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
- sob-rudolph
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Sep, 2007, 08:00
no nasel som tam veci s vykricnikom alebo s cervenym ixkom, ale co s tym vcul? Inak som to uz dako zrobil, som nad tym badal dorana a bolo tam take neco ako Data execution prevention a tam som zaskrtol explorer.exe a frci mi to v poho.... ale zaujimaju ma teraz tie chyby..... posielam ich screenshot
obrazok_1
obrazok_2
obrazok_3
DIK
edit //robour - Obrazky nezodpovedali predpisanej velkosti. Pravidla!!!
obrazok_1
obrazok_2
obrazok_3
DIK
edit //robour - Obrazky nezodpovedali predpisanej velkosti. Pravidla!!!