Problem s diskom

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
sob-rudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 03. Sep, 2007, 08:00

Problem s diskom

Príspevok od používateľa sob-rudolph »

Mam takyto problem, ktory sa objavil z nicoho nic:

Ked kliknem na tento pocitac a dam si zobrazit disk d vypise mi nasledovne:

Obrázok

Po tomto ked dam close mesage, zmiznu mi na chvilu secky ikony z plochy a pak to zas nabehne ze ci xcem poslat chybu do microsoftu, sak to secia isto poznate ako to frci na XP :x

Dal som kompletny scandisk co mi robilo mrtne dlho aj s opravou chyb, ale secko prebehlo v poriadku a robi mi to nadalej. Vsimol som si ze mi to robi, jak nahram na tu cast disku (D) nieco nove, daky subor a tak...ale ked ho zmazem, tak je vsetko ok.

Viem sa dostat na tuto cast disku cez total comander bez problemov, nic mi to nevyhadzuje, normal secko funguje.

Cast disku C my funguje bez problemov!

V com moze byt problem??? :?

DAKUJEM
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa KikoKK »

... urob right click na "my computer" a vyber polozku "manage"
... tam si najdi vec v "system tools" nazyvanu ]b]"Event Viewer"[/b]
... predpokladam ze to bude bud v "System" alebo v "Application"
... proste hladaj podla casu vec s cervenym alebo zltym vykricnikom
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
sob-rudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 03. Sep, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa sob-rudolph »

no nasel som tam veci s vykricnikom alebo s cervenym ixkom, ale co s tym vcul? :? Inak som to uz dako zrobil, som nad tym badal dorana a bolo tam take neco ako Data execution prevention a tam som zaskrtol explorer.exe a frci mi to v poho.... ale zaujimaju ma teraz tie chyby..... posielam ich screenshot

obrazok_1

obrazok_2

obrazok_3

DIK

edit //robour - Obrazky nezodpovedali predpisanej velkosti. Pravidla!!!

Návrat na "Operačné Systémy"