Driver na zvuk HP Pavilion dv6675
Driver na zvuk HP Pavilion dv6675
zdravim, nevie mi prosim niekto poradit kde by som nasiel driver na tento notebook? nainstaloval som tam XP a vsetko ide ok azt na zvuk...ten mi nejde a vyskusal som uz X ovladacov a ani jeden nefunguje...poradte mi prosim, na oficialnej stranke HP ten ovladac nemaju...som zufaly, poradte please
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Pozri si v Everest-e, o ake audio zariadenie sa jedna (vid.screenshot).
S najvacsou pravdepodobnostou vsak pojde o momentalne pouzivany "audio kodek" HD Audio, pre ktory najdes ovladace tu.
S najvacsou pravdepodobnostou vsak pojde o momentalne pouzivany "audio kodek" HD Audio, pre ktory najdes ovladace tu.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Pred instalaciou ovladaca musis este nainstalovat zaplatu KB888111 (stiahnes zo stranky MS, alebo pohladaj ci nie je prilozena ku ovladacu zvukovky). Potom uz Ti ovladac pojde nainstalovat.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
ani tak mi to akosi nechce ist, netusim preco, mam to nainstalovane ale ked si dam ovladacie panely a zvuky tak tam nie je nic na vyber...
jedine co mi tam ponukalo bolo nejake bluetooth audio ale cez to mi zvuk nejde...tak som to dal zakazat a teraz tam nei je na vyber nic...neviem preco to nechce ist...
jedine co mi tam ponukalo bolo nejake bluetooth audio ale cez to mi zvuk nejde...tak som to dal zakazat a teraz tam nei je na vyber nic...neviem preco to nechce ist...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
To je zaujimave, pretoze mne bez tej zaplaty KB888111 tiez hlasilo, ze nenaslo vhodny ovladac. Po jej instalacii ten isty ovladac naslo bez problemov a nainstalovalo.
Inak pred 2 dnami som znamemu instaloval na Acer Aspire 5520 instaloval Windows XP (cipova sada i965G) a vsetko fungovalo vratane audia (samozrejme po instalacii uvedenej zaplaty).
Inak pred 2 dnami som znamemu instaloval na Acer Aspire 5520 instaloval Windows XP (cipova sada i965G) a vsetko fungovalo vratane audia (samozrejme po instalacii uvedenej zaplaty).