mam novy komp poskladany :amd4000+2.1ghz 2giga ddr2667mhz geforce 8600gt 512mb a hdd 160gb doska msi k9nforce410...no a mam problem z hrami napr fear micr.train simulator cod4 moh airbone,no problem je tren ze ked tie hry hram tak idu uplne pekne fraps mam asi okolo 40-80 ale niekedy to strhen na aj 5fps robimi to pri prudcich pohyboch co s atyka otacania a niekedy utekania a to je jedno ci je tam "100"utocnikkov alebo nikto..vcom by mohol byt problem ????pls!!
nemas nahodou ASUS 8600gt?Lebo vraj su s tymi grafami dost velke problemy napr:dost sa prehrievaju a tak, ja si myslim ze kvoli tomu ti to tak seka ale moze to byt aj niecim inym
Grafickou kartou to urcite nebude... VeD to je predsa super karta
co? o com hovoris? aky skrabo? ake humno? :8O: ti zadrbalo? to uz svoj nazor tu nemozem povedat bez toho aby nejaky idiotko mi zacal ovorit nejake blbosti? je to tu take divne :-/ viem ze budem odteraz feministkou :-/ ts...
Nie je to trochu divne ze sa naraz stretnu 3 uzivatelia (to ze skrabo a humno mozu byt rozdielny uzivatelia to chapem, ale tento novy nick...) a vsetci zacnu obhajovat jednu jedinu GK? Navyse pisu bez diakritiky, maju rovnaky styl vyjadrovania ("vy mate kopu hovien v hlave", "ti zadrbalo?" "nejaky idiotko", "kazdy ste napichany zo svojej grafiky")...
ja s tej graficky vobec niesom napichana a je mi to uplne jedno co si taky pocitacovi zavislak o mne mysli...ja tu mam len problem a spytala som sa len zeci by mi niekto mohol poradit...to je vsetko...a mimochodom, ked uz ide o to ze niekto pise takym istym stylom ako ja, tak ti mozem povedat ze mne to tak pripada, ako keby vsetci ostatny, cize cely chat, pisali rovnaky bulshit..mozem aj ja povedat ze vsetko co tiu je napisane pise jedna osoba...tu pomoc asi nenajdem..tak to vyskuam radsej uz na booome..tam mi asi skorej poradia...
to som uz skusala,ale robi mi to to iste...dokonca pri najmensich detailoch...neviem cim to moze byt aj harddisk som menila a furt to iste...co s tym teda? von oknom?
ospravedln pls trosku nemiestne spravanie, ale riesime tu jeden "spor" ohladom tejto karty v inej sekcii tak si PatrikL myslel ze si jedna z "nich" (skrabo / humno)
skus to co poradil Gudas ak nepomoze, budeme sa snazit vyriesit tento problem
ja som uz skusala davat minimalne detaili...ale nic mi nepomohlo...furt mi to robi to iste a potom mi to trhne...ovladace mam tiez nove...z nvidia.com...ale to iste mi robilo aj ati x 1550 512MB lenze to boli starsie hry jak napr. fear a battlefield 2..ale to mi niekto hovoril ze preto, lebo mi nesuhlasil procesor...mala som celereon 3,2 ghz...ale nemyslim si ze to bude aj teraz s procesorom :-/ hm?
Skus v casti hry, kde ti to sekne sa vratit a prebehnut znova - sekne to zas rovnako alebo nie?
to nie..ale po takej chvilke (cca. 2-3 min.) to sekne...hlavne ked prejdem dlhsiu vzdialenost a vratim sa...ked sa pohybujem blizko toho kde to seklo..tak tam nie...
kOsTi napísal:Pri prechode z ATIny na nVidiu si preinstalovala OS?
tu ati som mala este na starom compe...to bola agp...toto je nova zostava teraz...preto mi to je divne..som myslela ze sa presne tohoto zbavim ale asi mi to neda pokoj nikdy