co je problem???pls...

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

co je problem???pls...

Príspevok od používateľa cuculka »

mam novy komp poskladany :amd4000+2.1ghz 2giga ddr2667mhz geforce 8600gt 512mb a hdd 160gb doska msi k9nforce410...no a mam problem z hrami napr fear micr.train simulator cod4 moh airbone,no problem je tren ze ked tie hry hram tak idu uplne pekne fraps mam asi okolo 40-80 ale niekedy to strhen na aj 5fps robimi to pri prudcich pohyboch co s atyka otacania a niekedy utekania a to je jedno ci je tam "100"utocnikkov alebo nikto..vcom by mohol byt problem ????pls!! :cry:
PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa PatrikL »

Skrabo/humno/cuculka si uz vyber ktory nick budes pouzivat :E
Grafickou kartou to urcite nebude... VeD to je predsa tiez super karta :P
Naposledy upravil/-a PatrikL v Po 07. Jan, 2008, 21:41, upravené celkom 1 krát.
alle
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa alle »

nemas nahodou ASUS 8600gt?Lebo vraj su s tymi grafami dost velke problemy napr:dost sa prehrievaju a tak, ja si myslim ze kvoli tomu ti to tak seka ale moze to byt aj niecim inym :?
Grafickou kartou to urcite nebude... VeD to je predsa super karta
No tym by som si tak isty nebol :wink:
cuculka
Používateľ
Používateľ

co? o com hovoris? aky skrabo? ake humno? :8O: ti zadrbalo? to uz svoj nazor tu nemozem povedat bez toho aby nejaky idiotko mi zacal ovorit nejake blbosti? je to tu take divne :-/ viem ze budem odteraz feministkou :-/ ts...
cuculka
Používateľ
Používateľ

mam winfast px8600gt tusim tak to tu pisu
PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa PatrikL »

Nie je to trochu divne ze sa naraz stretnu 3 uzivatelia (to ze skrabo a humno mozu byt rozdielny uzivatelia to chapem, ale tento novy nick...) a vsetci zacnu obhajovat jednu jedinu GK? Navyse pisu bez diakritiky, maju rovnaky styl vyjadrovania ("vy mate kopu hovien v hlave", "ti zadrbalo?" "nejaky idiotko", "kazdy ste napichany zo svojej grafiky")...
cuculka
Používateľ
Používateľ

ja s tej graficky vobec niesom napichana a je mi to uplne jedno co si taky pocitacovi zavislak o mne mysli...ja tu mam len problem a spytala som sa len zeci by mi niekto mohol poradit...to je vsetko...a mimochodom, ked uz ide o to ze niekto pise takym istym stylom ako ja, tak ti mozem povedat ze mne to tak pripada, ako keby vsetci ostatny, cize cely chat, pisali rovnaky bulshit..mozem aj ja povedat ze vsetko co tiu je napisane pise jedna osoba...tu pomoc asi nenajdem..tak to vyskuam radsej uz na booome..tam mi asi skorej poradia... :crazy:
Gudas
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Gudas »

KeD nemas co povedat k teme, radsej nekomentuj...moze to dopadnut vselijako.

Skus znizit detaily, vypnut vyhladzovanie.
Vypni programy ktore nepotrebujes.
Nainstaluj najnovsie ovladace pre vsetok HW.
Vypni si extra zvukove efekty v nastaveniach zvukovky.
Defragmentuj disk.
...
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -
cuculka
Používateľ
Používateľ

to som uz skusala,ale robi mi to to iste...dokonca pri najmensich detailoch...neviem cim to moze byt :( aj harddisk som menila a furt to iste...co s tym teda? von oknom? :P
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

cuculka, vitaj na fóre..

ospravedln pls trosku nemiestne spravanie, ale riesime tu jeden "spor" ohladom tejto karty v inej sekcii tak si PatrikL myslel ze si jedna z "nich" (skrabo / humno)

skus to co poradil Gudas ak nepomoze, budeme sa snazit vyriesit tento problem :wink:
PC:
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
Gudas
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Gudas »

cuculka napísal:to som uz skusala
Vsetko?

Skus v casti hry, kde ti to sekne sa vratit a prebehnut znova - sekne to zas rovnako alebo nie?
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -
cuculka
Používateľ
Používateľ

ok v pohode ;)

ja som uz skusala davat minimalne detaili...ale nic mi nepomohlo...furt mi to robi to iste a potom mi to trhne...ovladace mam tiez nove...z nvidia.com...ale to iste mi robilo aj ati x 1550 512MB lenze to boli starsie hry jak napr. fear a battlefield 2..ale to mi niekto hovoril ze preto, lebo mi nesuhlasil procesor...mala som celereon 3,2 ghz...ale nemyslim si ze to bude aj teraz s procesorom :-/ hm?
kOsTi
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa kOsTi »

Pri prechode z ATIny na nVidiu si preinstalovala OS?
cuculka
Používateľ
Používateľ

Gudas napísal:
cuculka napísal:to som uz skusala
Vsetko?

Skus v casti hry, kde ti to sekne sa vratit a prebehnut znova - sekne to zas rovnako alebo nie?
to nie..ale po takej chvilke (cca. 2-3 min.) to sekne...hlavne ked prejdem dlhsiu vzdialenost a vratim sa...ked sa pohybujem blizko toho kde to seklo..tak tam nie...
cuculka
Používateľ
Používateľ

kOsTi napísal:Pri prechode z ATIny na nVidiu si preinstalovala OS?
tu ati som mala este na starom compe...to bola agp...toto je nova zostava teraz...preto mi to je divne..som myslela ze sa presne tohoto zbavim ale asi mi to neda pokoj nikdy :( :cry:

Návrat na "Základné dosky"