problem s winom a zvukovkou

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
alle
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00

problem s winom a zvukovkou

Príspevok od používateľa alle »

Neviem co sa to deje ale roby to na mojom PC na mojom notebooku na PC mojho kamosa :? jedna sa o tento problem:proste neviem v poslednom case mi pc zacal robit blbosti napr:vypisoval mi po 10 minutach ked bol pc zapnuty hlasku ze nieje nainstalovana zvukovka a nesiel zvuk a roby mi to na mojom PC na mojom notebooku na PC mojho kamosa a aj ked som win preinstaloval zvukovka proste ako keby sa vypla :E
Tak som zvedavy na vase posty
Naposledy upravil/-a alle v St 09. Jan, 2008, 16:54, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

virus / trojan / malware ??
keD to robi na 3 odlisnych kompoch..
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
alle
Redaktor
Redaktor

hmm pochybujem ze virus keD som uz asi na svojom pc 5krat preinstaloval win (samozrejme format disk) teraz pisem z NB takze tak ale nemam ani tusenia z coho to moze byt :?
Dexx
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Dexx »

neskusali ste nahodou nake homemade zosilnovace a podobne? hocico cim by ste si zvukovky odpalili?
alle
Redaktor
Redaktor

hmmm noo ja mam zrobeny tak po domacky zvuk ale mne to slape uz 2 roky bez problemov ale cudne je to ze ked preinstalujem win tak ma nepita instalaciu ziadneho hardwaru ako keby win nic nepotreboval ako keby mal vsetko nainstalovane to je dost cudne
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

..tak si mal hned napisat ze preinstaloval win a nepomohlo..

hmm predpokladam ze rovnake zvukovky na pc / ntb nemas.. - pouzivas externu alebo tu na doske? pouzivas original ovladace? na pc aj ntb mas rovnaku instalaciu win alebo odlisnu? robi to po tych 10 min. bez akehokolvek tovjho zasahu alebo az po spusteni nejakeho programu? ako je to mozne ze to iste robi aj na pc tvojho kamarata - nerobili ste nejake experimenty ? :D

fakt zaujimavy problem viac to popis..

EDIT: tak nahod origos ovladace aj ked od teba nepyta.. v spravcovi uloh nemas nejake konflikty / vykricniky .. tych 10 min. po zapnuti pc zvukovka funguje bez problemov az kym sa nevypne?
Naposledy upravil/-a zachary v St 09. Jan, 2008, 16:47, upravené celkom 1 krát.
PC:
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
Bikermotyl
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

urychlene uprav nazov vlakna do luskej podoby, inak sa ti prinavrati rank z (ne)davna :x
..sa nevies vyjadrovat ludsky???
alle
Redaktor
Redaktor

zachariasko napísal:..tak si mal hned napisat ze preinstaloval win a nepomohlo..

hmm predpokladam ze rovnake zvukovky na pc / ntb nemas.. - pouzivas externu alebo tu na doske? pouzivas original ovladace? na pc aj ntb mas rovnaku instalaciu win alebo odlisnu? robi to po tych 10 min. bez akehokolvek tovjho zasahu alebo az po spusteni nejakeho programu? ako je to mozne ze to iste robi aj na pc tvojho kamarata - nerobili ste nejake experimenty ? :D

fakt zaujimavy problem viac to popis..

EDIT: tak nahod origos ovladace aj ked od teba nepyta.. v spravcovi uloh nemas nejake konflikty / vykricniky .. tych 10 min. po zapnuti pc zvukovka funguje bez problemov az kym sa nevypne?

No zase pravda je ze na vsetych troch pc je rovnaky win,cize ten moj :D pouzivam integrovanu zvukovku tu je to presnejsie popisane http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=30796
a je tam aj ta hlaska (link na nu) po ktorej sa mi proste zvuk vypne alebo dost prudko ztlmi a keD dam ovladanie hlasitosti tak mi napise ze mam nainstalovat zvukovku :o

EDIT:este doplnim ze ten winXP je na mojom NB a na kamosovom PC ja som mal iny media center ale aj tak je cudne ze mame ten isty problem.A proste keD win preinstalujem a nahodi sa xp tak proste pc nepita instalaciu ziadneho HW ako keby nic nepotreboval :? a este jedna vec ze nemusi byt ziaden zasah do pc tu hlasku mi vypisalo asi tak 10min. po zapnuti pc a nic som na nom nerobil len tak som ho nechal zapnuty
alle
Redaktor
Redaktor

.:LOCK:. reklamoval som dosku :(
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

:8O: svoju desktopovu, svoju notebookovu aj kamaratovu?
PC:
LIVESTRONG
alle
Redaktor
Redaktor

heh nie po preinstalovani winu PC sa uplne dodr....,hneD vysvetlim,PC vobec nepital instalaciu ziadneho hardwaru a aj keD som mu vsetky potrebne ovladace nainstaloval tak po restartovani,PC vypisoval same hlasky a chyby ze program sa neda spustit a proste nedala sa nainstalovat ani grafika ani zvukovka, proste nic,no a co sa tyka mojho NB a kamosovho PC tak sa este drzia :D ale stale neviem pochopit preco po 10 minutach si NB ako keby vypne zvukovku a sietovku len vynimocne ale aj tu niekedy vypne pomoze len reset a az potom mi ide net tak podobne je to aj na PC mojho kamosa ze po 10min. mu tiez vypina zvuk a potom nejde net pomoze len reset ale MB som preto reklamoval lebo ten problem na mojom pc bol ovela vaznejsi aby bolo jasne :wink:
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

aha tak buD mate naprd instalacku win, alebo ste robili nejake experimenty, inak si tento fenomen vypinania zvukovky a sietovky neviem vysvetlit :P
PC:
LIVESTRONG
alle
Redaktor
Redaktor

ziadne experimenty sa nerobili ani ja si to neviem vysvetlit preto som tu asi pisal, ale moze to byt aj hlupa instalacka ale preco to robilo na mojom PC keD som mal uplne iny win????
alle
Redaktor
Redaktor

No teraz na NB sa mi stal mensi zazrak nejak to samo prestalo vypisovat tie hlasky a prestalo tiez aj vypinat zvukovku :o ale skoda ze MB je uz asi mesiac na reklamacke :D
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

paranormalne javy? v tom ti pomozu asi len Fox Mulder a Dana Scully :wink:

"samo" a "sa to" .. to boli tiez dvaja japonci

no niekde chyba byt musi .. tak hladaj Dalej.. som zvedavy co povies keD ti pride z RMA
PC:
LIVESTRONG

Návrat na "Hardware všeobecne"