problem s winom a zvukovkou
problem s winom a zvukovkou
Neviem co sa to deje ale roby to na mojom PC na mojom notebooku na PC mojho kamosa jedna sa o tento problem:proste neviem v poslednom case mi pc zacal robit blbosti napr:vypisoval mi po 10 minutach ked bol pc zapnuty hlasku ze nieje nainstalovana zvukovka a nesiel zvuk a roby mi to na mojom PC na mojom notebooku na PC mojho kamosa a aj ked som win preinstaloval zvukovka proste ako keby sa vypla
Tak som zvedavy na vase posty
Tak som zvedavy na vase posty
Naposledy upravil/-a alle v St 09. Jan, 2008, 16:54, upravené celkom 1 krát.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
..tak si mal hned napisat ze preinstaloval win a nepomohlo..
hmm predpokladam ze rovnake zvukovky na pc / ntb nemas.. - pouzivas externu alebo tu na doske? pouzivas original ovladace? na pc aj ntb mas rovnaku instalaciu win alebo odlisnu? robi to po tych 10 min. bez akehokolvek tovjho zasahu alebo az po spusteni nejakeho programu? ako je to mozne ze to iste robi aj na pc tvojho kamarata - nerobili ste nejake experimenty ?
fakt zaujimavy problem viac to popis..
EDIT: tak nahod origos ovladace aj ked od teba nepyta.. v spravcovi uloh nemas nejake konflikty / vykricniky .. tych 10 min. po zapnuti pc zvukovka funguje bez problemov az kym sa nevypne?
hmm predpokladam ze rovnake zvukovky na pc / ntb nemas.. - pouzivas externu alebo tu na doske? pouzivas original ovladace? na pc aj ntb mas rovnaku instalaciu win alebo odlisnu? robi to po tych 10 min. bez akehokolvek tovjho zasahu alebo az po spusteni nejakeho programu? ako je to mozne ze to iste robi aj na pc tvojho kamarata - nerobili ste nejake experimenty ?
EDIT: tak nahod origos ovladace aj ked od teba nepyta.. v spravcovi uloh nemas nejake konflikty / vykricniky .. tych 10 min. po zapnuti pc zvukovka funguje bez problemov az kym sa nevypne?
Naposledy upravil/-a zachary v St 09. Jan, 2008, 16:47, upravené celkom 1 krát.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
zachariasko napísal:..tak si mal hned napisat ze preinstaloval win a nepomohlo..
No zase pravda je ze na vsetych troch pc je rovnaky win,cize ten moj pouzivam integrovanu zvukovku tu je to presnejsie popisane http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=30796
a je tam aj ta hlaska (link na nu) po ktorej sa mi proste zvuk vypne alebo dost prudko ztlmi a keD dam ovladanie hlasitosti tak mi napise ze mam nainstalovat zvukovku :o
EDIT:este doplnim ze ten winXP je na mojom NB a na kamosovom PC ja som mal iny media center ale aj tak je cudne ze mame ten isty problem.A proste keD win preinstalujem a nahodi sa xp tak proste pc nepita instalaciu ziadneho HW ako keby nic nepotreboval a este jedna vec ze nemusi byt ziaden zasah do pc tu hlasku mi vypisalo asi tak 10min. po zapnuti pc a nic som na nom nerobil len tak som ho nechal zapnuty
heh nie po preinstalovani winu PC sa uplne dodr....,hneD vysvetlim,PC vobec nepital instalaciu ziadneho hardwaru a aj keD som mu vsetky potrebne ovladace nainstaloval tak po restartovani,PC vypisoval same hlasky a chyby ze program sa neda spustit a proste nedala sa nainstalovat ani grafika ani zvukovka, proste nic,no a co sa tyka mojho NB a kamosovho PC tak sa este drzia ale stale neviem pochopit preco po 10 minutach si NB ako keby vypne zvukovku a sietovku len vynimocne ale aj tu niekedy vypne pomoze len reset a az potom mi ide net tak podobne je to aj na PC mojho kamosa ze po 10min. mu tiez vypina zvuk a potom nejde net pomoze len reset ale MB som preto reklamoval lebo ten problem na mojom pc bol ovela vaznejsi aby bolo jasne