*Case* by Matl0
*Case* by Matl0
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=334 ... ode=n&st=1
tu je link na fotky mojej case....
dufam, ze sa vam bude pacit, prijmem akekolvek napady a postrehy,coskoro _do 2 tizdnov budu nowe foto...
mimochodom ten *comp* je proc. 266mhz 128Mb ram cd-rw...proste shrot..
Mam 14 rokov a preto to berte na vedomie!*
pridal som najnowsie foto, tu je link
dufam, te sa bude pacit...
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=ddb ... ode=n&st=2
tu je link na fotky mojej case....
dufam, ze sa vam bude pacit, prijmem akekolvek napady a postrehy,coskoro _do 2 tizdnov budu nowe foto...
mimochodom ten *comp* je proc. 266mhz 128Mb ram cd-rw...proste shrot..
Mam 14 rokov a preto to berte na vedomie!*
pridal som najnowsie foto, tu je link
dufam, te sa bude pacit...
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=ddb ... ode=n&st=2
Naposledy upravil/-a Matl0_w1C v St 25. Máj, 2005, 16:52, upravené celkom 1 krát.
- Arius
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
celkom pekne ja som inak s moddingom tiez zacal v 14tich
ako coto by som na nej zmenil ale celkovy dojem je fajn
ako coto by som na nej zmenil ale celkovy dojem je fajn
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x512 400MHz cl2.5 | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | DVDRW LiteON SOHW 1693S ]
Ono je dobre, ze je to take ako chces tyMatl0_w1C napísal:ja som praveze chcel modru case a zelene podsvietenie,len na fotke je to wzdy ine ako naozaj...
a na boku mam uv ventilator -zeleny, len tam este nemam nowe fotky
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Caw Marek !
Ta case je pekna :8O: !! Ale dve veci mi nedaju .....
1) S tou kabelazou by sa nedalo nieco urobit ????? Nie ze by mi to vadilo ale mal by si tam aj lepsie chladenie a aj by to bolo trochu krajsie
2) To plexi by sa zislo aspon po krajoch zastriekat na modro, aby to nevyzeralo take vylezene !
Ja viem, ze cakas, kedy budem mat aj ja tu moju case a ze co to tu hovorim, keD ani svoju nemam hotovu, ale ber to len ako moj nazor !
Ta case je pekna :8O: !! Ale dve veci mi nedaju .....
1) S tou kabelazou by sa nedalo nieco urobit ????? Nie ze by mi to vadilo ale mal by si tam aj lepsie chladenie a aj by to bolo trochu krajsie
2) To plexi by sa zislo aspon po krajoch zastriekat na modro, aby to nevyzeralo take vylezene !
Ja viem, ze cakas, kedy budem mat aj ja tu moju case a ze co to tu hovorim, keD ani svoju nemam hotovu, ale ber to len ako moj nazor !
Caf CrakeN!
1.s tou kabelazou to este nie je hotove , asi dam na to tie stahowacie pasky alebo tak nieco.
2.newim ako myslis "To plexi by sa zislo aspon po krajoch zastriekat na modro, aby to nevyzeralo take vylezene !
"
-ty si asi pozeral na fotky, na ktorych nebolo to plexi upevnene sroubami...-ale musis uznat, 4mm plexi nie je 2mm plexi.../ale je po krajoch zaoblene /
inak *BE oWa_team/vip/*
1.s tou kabelazou to este nie je hotove , asi dam na to tie stahowacie pasky alebo tak nieco.
2.newim ako myslis "To plexi by sa zislo aspon po krajoch zastriekat na modro, aby to nevyzeralo take vylezene !
"
-ty si asi pozeral na fotky, na ktorych nebolo to plexi upevnene sroubami...-ale musis uznat, 4mm plexi nie je 2mm plexi.../ale je po krajoch zaoblene /
inak *BE oWa_team/vip/*
newim, kto sa tu rozculuje ale ja urcite nie... :8O:CrakeN napísal:Matl0_w1C napísal:uz ti pisem asi 3x ze tie kable este nejako uprawim, ale to nevadi...
Si ma nepochopil ale to nevadi !!!
Ja som ti to len pripomenul tak sa hneD nerozculuj !!!!
a moze sa stat ze dam twoju foto na net... 8)
a ked uvidim tu twoju *bednu* tak budem taaaaaaaaaaaaaaakto cumet :o alebo takto :8O:
inak *BE oWa_team/vip/*
/Matl0_w1C/