tu je link na fotky mojej case....
dufam, ze sa vam bude pacit, prijmem akekolvek napady a postrehy,coskoro _do 2 tizdnov budu nowe foto...
mimochodom ten *comp* je proc. 266mhz 128Mb ram cd-rw...proste shrot..
Mam 14 rokov a preto to berte na vedomie!*
pridal som najnowsie foto, tu je link
dufam, te sa bude pacit...
ja som praveze chcel modru case a zelene podsvietenie,len na fotke je to wzdy ine ako naozaj...
a na boku mam uv ventilator -zeleny, len tam este nemam nowe fotky
dik moc ale este neni hotova,este take drobnosti....: nowy zdroj-lebo neutahne spustacie zatazenie neonu a wzdy sa restartuje... ,a dam tam asi este starodawne elektronky podsvietene nejakimi LED, mam ich asi 7.
zajtra asi dam nowe foto, musim nabit baterky do dig. fotaku...
Matl0_w1C napísal:ja som praveze chcel modru case a zelene podsvietenie,len na fotke je to wzdy ine ako naozaj...
a na boku mam uv ventilator -zeleny, len tam este nemam nowe fotky
Ono je dobre, ze je to take ako chces ty
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Caf CrakeN!
1.s tou kabelazou to este nie je hotove , asi dam na to tie stahowacie pasky alebo tak nieco.
2.newim ako myslis "To plexi by sa zislo aspon po krajoch zastriekat na modro, aby to nevyzeralo take vylezene !
"
-ty si asi pozeral na fotky, na ktorych nebolo to plexi upevnene sroubami...-ale musis uznat, 4mm plexi nie je 2mm plexi.../ale je po krajoch zaoblene /
inak *BE oWa_team/vip/*
Matl0_w1C napísal:uz ti pisem asi 3x ze tie kable este nejako uprawim, ale to nevadi...
Si ma nepochopil ale to nevadi !!!
Ja som ti to len pripomenul tak sa hneD nerozculuj !!!!
newim, kto sa tu rozculuje ale ja urcite nie... :8O:
a moze sa stat ze dam twoju foto na net... 8)
a ked uvidim tu twoju *bednu* tak budem taaaaaaaaaaaaaaakto cumet :o alebo takto :8O: