AMD K10 Agena + Barcelona + Kuma
^^ja nic nevysvetlujem ako a co maju robit. len som poukazal, ze prechod K8->K10 je katastrofalny. logicky je to dosledok zlych rozhodnuti inzinierov aj manazmentu. inymi slovami neschopnost naplnit ocakavania a dotiahnut sa na konkurenciu. ale podla teba asi odvadzaju skvelu robotu tak im tlieskajme :roll:
^^nech uz sme barsaki laici tak gro problemu je jasne. K10 architektura je z hladiska desktopov takmer vo vsetkom horsia nez Penryn. ake detaily uz zohravali v tomto rolu je na polemiku, ale za vsetkym stoja rozhodnutia ludi a prostriedky. to som len chcel poukazat, ze z velkej casti si za to mozu sami.
ten kremik ma sam o sebe 12 vrstiev co je velmi vela a wafer musi prejst vela cestami takze velmi nakladne
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
B3
Ani neviem co napisat. Fakt je ze Amd urobila chybu ked poslali zakaznikom vadne CPU. Tiez som neschvaloval ked Kupovali firmu ATI. No teraz som nazoru ze ich ATI drzi nad vodou kym nedodaju CPU s opravenou chybou. Len jedna vec mi nejde do hlavy kto pise tie strelene nazory na diskusnych Forach. Schvalne toto je co viem ja prva chyba - zavazna chyba v historii AMD. Kolko ich bolo v pripade intelu? Pentium dalej aj chipset i820 pentium 3 nad 1Ghz svojim sposobom aj P4 aj C2D na ktory visiel patch. a nikdy som nepocul tak ostre slova ako na AMD. Ved Intel mal krachnut koli chybam uz aspon sto krat. a teraz budte mudry. mimochodom cital som ze v B3 uz chyba nieje. a ak by AMD krachlo tak sa teste na strednu triedu tak v hodnote 17000 korun tak si to pametam ked dominovali Pentium 2 caute.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Phenom X3 8600 Screenshot
Skóre CPU 3DMark06 ~ Athlon X2 6400+ ,pricom Phenom bezi na 2300MHz
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=228215
Skóre CPU 3DMark06 ~ Athlon X2 6400+ ,pricom Phenom bezi na 2300MHz
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=228215
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...