takze je to taky problem :zakupil som hdd samsung hd161hj 160gb, sata II, kupil som aj kabliky /na power aj datovy/ , zo zaciatku mi ten hdd vobec nezobrazovalo no po skusani kombinacii s jumpermi sa mi podarilo docielit , ze v poste uz pise ze na sata porte mam ten hdd /co je vsak zaujimave v manuali pise ze jumperi terba iba ak mam 2 hdd na sata, alebo mam ide hdd/...v linuxe mi krasne zobrazuje ten hdd, ale ak nabootujem s win xp cd instalacku tak mi napise ze nejde Dalej pokracovat pretoze nie je ziadny hdd , hladal som v biose nastavenia na sata ale nikde tam urcite nie su, tak som skusil ist ku kamosovi /ma mb p4p800 -se/ a jemu to ta instalacka v poho detektovala,
Vie mi niekto poradit co s tym?
problem s instalackou okien xp na sata hdd
- Petoooo
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
problem s instalackou okien xp na sata hdd
Cedar Mill in progress, for short period of time
Ak tvoja doska nema moznost nastavit pre sata v akom mode ma pracovat (co urcite ma) tak na zaciatku instalacie Win musis stlacit F6 a instalacia s vypyta disketu s ovladacom pre sata radic. Po nainstalovani radica ti uz instalacia Win disk najde.
MB: ASUS P8Z77-M PRO | CPU: Core i7-3770K | Cooler: Noctua NH-U12P SE2 | VGA: ASUS GTX660-DC2O-2GD5 | RAM: 4 x Micron MT8JTF25664AZ-1G4M1 | HDD System: Crucial M4 128 GB (CT128M4SSD1) | HDD 2 & 3: WD Scorpio Black 320 GB SATA Hard Drives (WD3200BEKT) | DVD-RW: Optiarc AD-7250H | PSU: Corsair TX550M | CASE: Fractal Design Define Mini | Monitor: Dell UltraSharp U2212HM
- Petoooo
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
nemam, ja som to tam hladal dost dlho, a nie je to tam, u kamosa som to hneD nasiel ale u mna nie...a ja som k tomu hdd drivre nedostal, takze neviem jak nainstalujem tie drivre pre win..
EDIT nainstaloval som winxp na pata HDD, vo wine som nainstaloval data drivre a zobrazujem mi tu ten sata disk, akurat v instalacke stale nedje.,...pls HELP!!!
EDIT nainstaloval som winxp na pata HDD, vo wine som nainstaloval data drivre a zobrazujem mi tu ten sata disk, akurat v instalacke stale nedje.,...pls HELP!!!
Cedar Mill in progress, for short period of time
Tvoja doska ma VIA VT8237 southbridge, takze ides na stranku - www.viaarena.com
Tam zvolis menu Downloads a nasledne Drivers.
Vyberies Win XP, potom IDE, RAID & SATA a VT8237 Integrated Serial ATA RAID controller. Hned hore na stranke najdes navod na to co potrebujes: For instructions on installing Windows on a SATA drive and/or setting up SATA RAID, read this article a pod tym nizsie drivery.
Postupujes podla tohto navodu: To create the driver disk for Windows installation, you need to copy the contents of the folder named DriverDisk in the zip file, but not the folder itself - just the contents. For further information, please read this article.
Aby som ti to ulahcil, staci rozbalit stiahnute drivery a nakopirovat obsah priecinku drvdisk na disketu a pocas instalacie Win XP stlacit F6.
Tam zvolis menu Downloads a nasledne Drivers.
Vyberies Win XP, potom IDE, RAID & SATA a VT8237 Integrated Serial ATA RAID controller. Hned hore na stranke najdes navod na to co potrebujes: For instructions on installing Windows on a SATA drive and/or setting up SATA RAID, read this article a pod tym nizsie drivery.
Postupujes podla tohto navodu: To create the driver disk for Windows installation, you need to copy the contents of the folder named DriverDisk in the zip file, but not the folder itself - just the contents. For further information, please read this article.
Aby som ti to ulahcil, staci rozbalit stiahnute drivery a nakopirovat obsah priecinku drvdisk na disketu a pocas instalacie Win XP stlacit F6.
MB: ASUS P8Z77-M PRO | CPU: Core i7-3770K | Cooler: Noctua NH-U12P SE2 | VGA: ASUS GTX660-DC2O-2GD5 | RAM: 4 x Micron MT8JTF25664AZ-1G4M1 | HDD System: Crucial M4 128 GB (CT128M4SSD1) | HDD 2 & 3: WD Scorpio Black 320 GB SATA Hard Drives (WD3200BEKT) | DVD-RW: Optiarc AD-7250H | PSU: Corsair TX550M | CASE: Fractal Design Define Mini | Monitor: Dell UltraSharp U2212HM