Nemozem nastartovat Win XP
Nemozem nastartovat Win XP
Mam uz cez dva roky nainstalovany Win XP na jednej particii HDD, ktory som rozdelil hned po instalacii. Dnes, kedze systemova particia sa mi zdala zbytocne velka som chcel tuto particiu rozdelit. V partitionmagic som zadal vsetko potrebne a spustil operaciu. Vyziadalo si to restart a po nom sa spustilo delenie disku. Po par minutach vyhlasilo akusi chybu, ktoru som si ale vobec nevsimol a nastal restart po ktorom som dostal ponuku ako spustit Win, safe mod a vsetko ostatne. Skusil som normalne spustenie. Naskocilo klasicke okno Win a po troch sekundach restart a znovu ponuka spustenia Win. Vyskusal som safe mod, ale po chvili opat restart a opat ponuka spustenia Win. Vie mi niekto poradit co s tym? Ked som skusal nabootovat system z CD dopadlo to rovnako, proste nedostanem sa dalej ako po vyber spustenia Win. Prosim pomozte.
Naposledy upravil/-a drive v Pi 01. Feb, 2008, 18:57, upravené celkom 1 krát.
Podobne sa mi stalo pred par dnami pri reinstalacii jedneho PC...bolo to dost surne, nemal som cas nejako to riesit, tak som jednoducho nabootoval cez Live distro Linuxu (ci uz Ubuntu, Knoppix alebo cokolvek ine...), na DVD som zalohoval podrobne data a nasledne reinstaloval win, a priamo pri instalacii som rozdelil disk...Ono v teoretickej rovine, by to malo ist rozdelit aj pod linuxom, ale neskusal som to, neviem...Osobne predpokladam, ze ten win to bez reinstalacie nerozchodi...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
To ci "vytiahnes" vsetky data zavisi iba od toho, co sa pri resize particii "posahalo". Teoreticky by mali ist vykopirovat vsetky, prakticky to vsak nikto nezaruci - musis iba skusit.
Odporucal by som disk dat do ineho pc (kde je funkcny OS) a takto sa pokusit vykopirovat z neho data.
Odporucal by som disk dat do ineho pc (kde je funkcny OS) a takto sa pokusit vykopirovat z neho data.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.