Nemozem nastartovat Win XP

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
drive
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 02. Feb, 2008, 14:00

Nemozem nastartovat Win XP

Príspevok od používateľa drive »

Mam uz cez dva roky nainstalovany Win XP na jednej particii HDD, ktory som rozdelil hned po instalacii. Dnes, kedze systemova particia sa mi zdala zbytocne velka som chcel tuto particiu rozdelit. V partitionmagic som zadal vsetko potrebne a spustil operaciu. Vyziadalo si to restart a po nom sa spustilo delenie disku. Po par minutach vyhlasilo akusi chybu, ktoru som si ale vobec nevsimol a nastal restart po ktorom som dostal ponuku ako spustit Win, safe mod a vsetko ostatne. Skusil som normalne spustenie. Naskocilo klasicke okno Win a po troch sekundach restart a znovu ponuka spustenia Win. Vyskusal som safe mod, ale po chvili opat restart a opat ponuka spustenia Win. Vie mi niekto poradit co s tym? Ked som skusal nabootovat system z CD dopadlo to rovnako, proste nedostanem sa dalej ako po vyber spustenia Win. Prosim pomozte.
Naposledy upravil/-a drive v Pi 01. Feb, 2008, 18:57, upravené celkom 1 krát.
MBG
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MBG »

Podobne sa mi stalo pred par dnami pri reinstalacii jedneho PC...bolo to dost surne, nemal som cas nejako to riesit, tak som jednoducho nabootoval cez Live distro Linuxu (ci uz Ubuntu, Knoppix alebo cokolvek ine...), na DVD som zalohoval podrobne data a nasledne reinstaloval win, a priamo pri instalacii som rozdelil disk...Ono v teoretickej rovine, by to malo ist rozdelit aj pod linuxom, ale neskusal som to, neviem...Osobne predpokladam, ze ten win to bez reinstalacie nerozchodi...
drive
Nový používateľ
Nový používateľ

A pokial nahodim novy system na inom HDD budu sa z tohoto HDD dat stiahnut data, ktore na nom su? Pretoze pokial som nezacal delit ten disk, tak to slapalo v pohode. Ide mi len o tie data, samotny WIN mozem nainstalovat na novo.
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

To ci "vytiahnes" vsetky data zavisi iba od toho, co sa pri resize particii "posahalo". Teoreticky by mali ist vykopirovat vsetky, prakticky to vsak nikto nezaruci - musis iba skusit.

Odporucal by som disk dat do ineho pc (kde je funkcny OS) a takto sa pokusit vykopirovat z neho data.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
MBG
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MBG »

Mne sa uz 2x podarilo vzdy vytiahnut vsetko co som potreboval...Myslim, ze pri rozdelovani sa posahaju registre winu, alebo daco take...
drive
Nový používateľ
Nový používateľ

A vie mi niekto z vas pani poradit, kde najdem emaily z Outlook-u? Dost su pre mna dolezite a neviem ich najst.
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

outlooku ci outlook expresu? lebo to je dost podstatny rozdiel..

maily z outlook expresu by mali byt tu:

\Documents and Settings\"meno uzivatela windowsu"\Local Settings\Application Data\Identities
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
drive
Nový používateľ
Nový používateľ

Outlook expres...dakujem Buduci tyzden ked dam dokopy novy stroj, tak to skusim postahovat.

Návrat na "Operačné Systémy"