Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
- Miraculix
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 28. Dec, 2007, 08:00
diky fajne celku (mozno by nebolo od veci zalozit nejaky topic kde by kazdy pisal svoje poznatky)
CPU : AMD 5200+ 2.7 @ 3.1 270x11.5 + TT Silent Tower |RAM : 2x1Gb Apacer Gold 800 @ 887 CL5 |VGA : nVidia 9600GT Leadtek 650/1625/900 @ 720/1800/1000 |MB : ASRock Alive nf7g-HDready |HDD : 160Gb Samsung |PSU : Fortron 450W Saga+ |LCD : Samsung SM 2253LW 22" |OS : WIN XP |MT : LG KM900 Arena |Ostatné : ASUS Eee 701 4G, Genius f509, KOSS SparkPlug, Sennheiser MX75, Genius SW-HF5.1 5005
- Miraculix
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 28. Dec, 2007, 08:00
jaj (ja som myslel vseobecne vista a ne iba 64b...)nechaj tak
CPU : AMD 5200+ 2.7 @ 3.1 270x11.5 + TT Silent Tower |RAM : 2x1Gb Apacer Gold 800 @ 887 CL5 |VGA : nVidia 9600GT Leadtek 650/1625/900 @ 720/1800/1000 |MB : ASRock Alive nf7g-HDready |HDD : 160Gb Samsung |PSU : Fortron 450W Saga+ |LCD : Samsung SM 2253LW 22" |OS : WIN XP |MT : LG KM900 Arena |Ostatné : ASUS Eee 701 4G, Genius f509, KOSS SparkPlug, Sennheiser MX75, Genius SW-HF5.1 5005
S Vista 64b som nemal takmer ziadne problemy, iba s ovladacmi na zvukovku a TV Tuner (Pinnacle), z programov mi nesiel nainstalovat jedine Elis (program vyhladavajuci vlakove spojenie) a to ani v kompatibilnom rezime s XP, ostatne, aj hry bez problemov.
i7-3770K, GB Z77X-UD5H, GB R7970OC-3GB, 2x8GB 1600MHz CL9, SSD 256GB, HD 500+750GB, SB X-Fi FATAL1TY
- Jarno
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Teda ked si to vypol tak uz pri filme a tak vseobecne uz mas klud,, teda uz nehuci? bo to by mi vadilo kedze ja mam pc hlavne na hry a filmy.. no a keby mi to malo robit pri filme asi by som zosedivel... a ked to vypnes tak to slape dobre?andydul napísal:VDaka, indexovanie som teda vypol a vyskusam
// a do tej ramky co sa na zaciatku indexuje tak to len na zaciatku potom by nemalo ci to bude robit i cez (napriklad hru ci film... proste ide mi o tichost a o rychlost.. zatil sa mi za XP v tomto normalne
// a este sa chcem opytat ze nove programy idu bez problemov na 64 ci?... ci sa robia programy osobitne na 32 a 64??? Bo i toto ma zaujima zhanat programy ako nero rozne cistice atd atd to by sa mi nechcelo stale prio kazdom softe hladat a keby bolo nieoc nove tak nedavat bo by to neslo (toto ma moc zaujima)
diki
- Jarno
- Nový používateľ
chcel by som sa opytat.. mam teraz na chvilku vistu 32 no a ako to bolo v XP ze som v ovladacom panely nasiel Moznosti priecinka a tam typy suborov a tam som mohol editovat aky program susti ten a ten subor.. avsak vista to tam nema (ako tu kolonku typy suborov ( aspon v tom moznosti priecinkov to nieje) a tak sa chcem spytat kdeze to je:)
//a a ni nechapem preco mi to nepredvolilo ked som si nainstalowam winrar no a rarka mi to neukazuje ale stale ako nezname subory... a to som skusil aj znovu nainstalovat a ziadna zemna.. a to mam novy winrar
//a a ni nechapem preco mi to nepredvolilo ked som si nainstalowam winrar no a rarka mi to neukazuje ale stale ako nezname subory... a to som skusil aj znovu nainstalovat a ziadna zemna.. a to mam novy winrar
- Jarno
- Nový používateľ
chcem sa opytat .. mam na novo nainstalovanu Vistu 64bit SP1 no a mam aj vypnuty superfetch i indexovanie HDD a nic okrem driverov grafickej a MB nemam nainstalovane a vypol som aj UAC a stale mi ukazuje na sidebare ze mi procesor pracuje na 8 az 12% a stale mam zapaty pc ci 10min abo dlhsie tak mi stale tolko percent ukazuje
//mam e8400 4gb ram
no je toto normalne ze tak pracuje? mne sa to moc nepozdava... kolko ukazuje Vam?
//mam e8400 4gb ram
no je toto normalne ze tak pracuje? mne sa to moc nepozdava... kolko ukazuje Vam?
Ehm, len tak zo zaujimavosti - naco potrebujes mat 0% vytazenia procesora? Ja som si myslel, ze procesor sa ma pouzivat, nie sa divat nanho ako sedi a na nicom nepracuje...na to si ho predsa nekupil.
Spomaluje sa ti nieco? Nejde ti nieco?
Naco si vypinal superfetch?
...to ako keby si si kupil nove Mitsubishi Lancer Evo X a jazdil na nom iba na 1-2-3 a audiosustavu by si obmedzil odstrihnutim kabelaze len na dva predne repro...
Prosim vas ludia, zbavte sa tej nemoci keD potrebujete vidiet co najviac prazdnej RAM (naco ti potom je?) a nulove vyuzitie prostriedkov PC...nevypinajte technológie, ktore maju pomoct a zefektivnit robotu - vies aky je rozdiel keD spustam Photoshop na XP a na Viste? XP cca 15sec, Vista cca 4sec. A preco? Superfetch...ktory si ty vypol...
Spomaluje sa ti nieco? Nejde ti nieco?
Naco si vypinal superfetch?
...to ako keby si si kupil nove Mitsubishi Lancer Evo X a jazdil na nom iba na 1-2-3 a audiosustavu by si obmedzil odstrihnutim kabelaze len na dva predne repro...
Prosim vas ludia, zbavte sa tej nemoci keD potrebujete vidiet co najviac prazdnej RAM (naco ti potom je?) a nulove vyuzitie prostriedkov PC...nevypinajte technológie, ktore maju pomoct a zefektivnit robotu - vies aky je rozdiel keD spustam Photoshop na XP a na Viste? XP cca 15sec, Vista cca 4sec. A preco? Superfetch...ktory si ty vypol...
No dnes sa mi stalo pri praci v Notepade, potreboval som nieco upravit v *.txt subore, ze z nicoho nic (mozno som si nevsimol vyzvu) sa system rozhodol sam restartovat, pretoze si nainstaloval nejake nove aktualizacie a mozem to robyt nanovo, tak to ma dost nas..., hadam to nebude robit stale, to by nebolo bohvieco. Dufam, ze vo Worde, alebo v Exely by aspon ponukol ulozenie prave rozpracovaneho dokumentu.
i7-3770K, GB Z77X-UD5H, GB R7970OC-3GB, 2x8GB 1600MHz CL9, SSD 256GB, HD 500+750GB, SB X-Fi FATAL1TY