1900XT a CRT 17" iba 60Hz ??! - pls help
1900XT a CRT 17" iba 60Hz ??! - pls help
Tak som skusal instalnut driver 7.11, ten mi nejde...
Dal som 7.10, konecne ide, aj Catalyst Centre, ibaze mi ponuka na mojom monitore iba 60Hz !!!!
Poradte co s tym
Edit: Teraz ma napadlo - nemoze to byt za to, ze idem cez redukciu z DVI na Analog D-SUB? Nevyznam sa v tom moc, ale dokaze DVI datviac ako 60Hz?
Dal som 7.10, konecne ide, aj Catalyst Centre, ibaze mi ponuka na mojom monitore iba 60Hz !!!!
Poradte co s tym
Edit: Teraz ma napadlo - nemoze to byt za to, ze idem cez redukciu z DVI na Analog D-SUB? Nevyznam sa v tom moc, ale dokaze DVI datviac ako 60Hz?
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
mal som ten isty prob. daj farby na 16 bit a pojde to potom mozes dat na 32 bit nazad
MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 BE + CM Hyper 212+Noctua NF-P12 HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 5TB storage, RAM: 12GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx760OC rev.2, CASE: CM Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: Behringer UCA222 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29, MT: HTC One V, CAR: Mitsubishi Lancer X 2010 1,8MIVEC@143ps@full, TABLET: Prestigio PMP 5597D duo + ipad mini
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
..tu redukciu dvi na d-sub mam aj ja .. to ma kazdy kto ma crt monitor .. mne ukazuje spravne frekvencie.. jediny problem je ak zapnem bednu, nabehne mi win a az potom zapnem monitor, vtedy mi ide crtcko len na 60 Hz a neda sa mi prepnut do ineho modu (to znamena ze musim mat pri starte win zapnuty aj monitor, inak cumim na stroboskop)
ale v CCC ani nikde inde som frekvencie nenastavoval/nepovoloval .. sice mam starsie catalysty, mozes vyskusat, alebo original ovladace od vyrobcu monitora, ale tam bude pes zakopany zrejme niekde inde
EDIT : aha, no tak si to vyriesil, bravó
ale v CCC ani nikde inde som frekvencie nenastavoval/nepovoloval .. sice mam starsie catalysty, mozes vyskusat, alebo original ovladace od vyrobcu monitora, ale tam bude pes zakopany zrejme niekde inde
EDIT : aha, no tak si to vyriesil, bravó
No, dlho som sa netesil !!!! Nielen ze mi to uz znova nejde , navyse uz nepomaha ani prepnutie na 16 bit a spat, proste vsade mam iba 43 a 60Hz !!!!!
Do ****, to co ma byt? A to nehovorim o tom, ze po kazdom restarte PC sa mi nastavi iny vzhlad Win ako si nastavim a potvrdim ja.
CO S TYM PROSIIIIIIIM
Do ****, to co ma byt? A to nehovorim o tom, ze po kazdom restarte PC sa mi nastavi iny vzhlad Win ako si nastavim a potvrdim ja.
CO S TYM PROSIIIIIIIM
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
V CCC - view - advanced , chod do monitor properties-attributes a tam zakaz: use extended display identification data (EDID) or driver defaults... potom si vvyber maximalne rozlisenie a refresh rate...
potom v display manageri nastav co potrebujes...
potom v display manageri nastav co potrebujes...
- pakito
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 30. Júl, 2006, 02:00
2 schyzoy>> ako to dopadlo? vyriesene? chcel by som to vediet mozno by to pomohlo aj mne ale ja som CCC odistaloval lebo to bolo uplne na prd teraz mi ostalo uz len toto:
mam tiez problemy s ati x1600, na Samsungu 225MW mi stale prehadzuje rozlisenie, aj pri zapnuti PC, aj pri ukonceni hry. Jednoducho musim ho oblbnut tak ze dam nizsie rozlisenie a ked sa win opyta ci ho chcem naozaj zmenit dam nie a je to. Pritom stale je nastavene spravne rozlisenie
mam tiez problemy s ati x1600, na Samsungu 225MW mi stale prehadzuje rozlisenie, aj pri zapnuti PC, aj pri ukonceni hry. Jednoducho musim ho oblbnut tak ze dam nizsie rozlisenie a ked sa win opyta ci ho chcem naozaj zmenit dam nie a je to. Pritom stale je nastavene spravne rozlisenie
Sloboda znamená zodpovednosť
No uz to mam v pohode, CCC som zakazal v SpyBote uplne (ani sa neloaduje), momentalne mam uz 7.12 ovladace.
Ak budem moct poradit este s niecim, napis.
Ak budem moct poradit este s niecim, napis.