Asus P5E , so775, X38+ICH9R, FSB1333, 4xDDR2, CF, 4SATAII(R), ATX
link produktu TU
Procesor - INTEL Core 2 Duo E8400 - 3,00GHz, 1333MHz FSB, 6MB cache, socket 775, BOX (Penryn)
link produktu TU
4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC8500 A-DATA Extreme Edition Vitesta RETAIL BOX - vhodne pro DualChannel
link produktu TU
WD 360GD 36GB HDD 10,000RPM Serial ATA Raptor
link produktu TU
11122-03-20 ATI Radeon HD3870, 512 GDDR4, PCI-E,Dual DVI-I/TVo
link produktu TU
ZDROJ mam 450W Eurocase
No a mam problem ze mi padne (padne=spustenie OS a onedlho ci robite cokolvek alebo vobec nic tak do 1min sa uplne restartne) no a ako sa restartne sam (niekedy aj zamrzne) ma problem potom nastartovat proste sam spadne ide startovat a nedostane sa ani cez vytanie AI (bo asus tak ukazuje ten uvod) a stale padne rozbieha sa a padne rozbieha a padne.. a do nekoncecna .. musim vypnut zdroj zo zadu.. pockam chvilu zapnem a rozbehne sa pride cez WIn .. uz som tam a zasa dut restarne abo zamrzne alebo este aj ukaze cely monitor modry a s kecami co som vsetko skusal vdy.(obrazok nizsie) (proste mi toto ukaze z nicoho nic na monitore a nemozem nic len tvrdy restart abo vypnutie).
Ako v OS to nieje pretoze som 3x preinstalovaval original WIN XP32bit, daval som aj haknuty iny a tieto tabulky errors sa ukazali vzdy po kazdom instal.windowsu. no tatoOBRAZOK
to mi furt ukazuje ked idem cez control panels (ovladaci panel) a chcem ist do uzivatelov (user account) vtedy mi ukaze tu tabulku no a ostatne obrazky su tieco vcera ukazalo (som musel fotakom bo inak sa nedalo)OBRAZOK zo Vcera a dnes ako som ho zapol cakal som chvilu tak ukazalo podobnuOBRAZOK Dneska Rano no a dnes po obede mi napisalo nieco ine.. ale tiez podobne keci. Myslim si ze to bude vada Zakladna doska alebo procesor, pretoze som skusil dat len jednu moju ramku a popripadne aj som vymenil za tu druhu v tom slote a robilo to aj pri tej jednej a menenej teda v nej to asi nebude.. moze to byt aj procesor.. no praveze z tohoto celeho som uz uplne namaderu bo uz cely tyzden skusam vsetko mozne a nic, stale dookola iste chyby.

Dokonca aj BIOS som vymazal cez ten Clear na zakladovej doske a nic.. stale to iste
pls pomozet mi bo ja som uz z toho vazne mimo... vsetko i tak stalo a nieje to dobre :cry2: