Problem pri instalacii WIN XP. Pls Help!
Problem pri instalacii WIN XP. Pls Help!
Zdravim. Suseda si kupila notebook a samozrejme ma poprosila aby som jej tam nahodil Win. NTB je to ACER ASPIRE 5315. Jednoduchy stroj, slaba konfiguracia. Lenze... ked ho zapnem zacne sa bootovat Linpus Linux Basic Edition a a jedine co mozem je pisat do prikazoveho riadku a s toho som jelen...Vlozil som boot CD win xp(z ktoreho si instalujem win na svoj pc bezne bez problemov) a ked sa spusti instalacia tak mi to napise ze nenaslo ziadne pevne disky a nemoze vykonat instalaciu, ze mam skontrolovat ci su zapojene atd a bios pritom ten HDD vidi( Hitachi 80GB)...neviete poradit co s tym?? thx
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
integruj do tej instalacky sata ovladac cez nlite. ovladac stahnes z webu aceru, ak vobec nejaky je pre xp.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Acer notebooky moc nerobim, ale nestaci jednoducho vypnut "Sata Native mod" v biose a nemusis sa babrat s instalovanim sata ovladacov k disku. Pokial chces XP, tak mas dve moznosti, jednu ako hovori Gudas, integrovat ich to instalacky, alebo zohnat USB FDD a podstrcit mu ich tam cez F6ku.
sentimentálna spomienka - valid cpu