nVidia GeForce 9800 GX2
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Presne tak, DDR2 osadene na 8600 maju frekvenciu len 800 MHz, zatial co karty 8600 osadene DDR3 pamatami bezia na 1400 a viac MHz.
V tomto pripade rozhoduje frekvencia pamate nie jej kapacita - teda jej priepusnost je dolezitejsia.
Rovnako na tom boli X1650 karty osadene DDR2 a DDR3 pamatami.
V tomto pripade rozhoduje frekvencia pamate nie jej kapacita - teda jej priepusnost je dolezitejsia.
Rovnako na tom boli X1650 karty osadene DDR2 a DDR3 pamatami.
Spoiler: ukázať
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
no lenze jemu ide lepsie ako mne teda podla 3d marku2006 mal o 400bodov viac a tu istu zostavu ma ako ja...a samozrejme nic netaktovane...no couz...buid ja mam nejky zly kus alebo on stasite..
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tak mozem snim nejake testiky spravit na hrach cez fraps a uvidi sa...ale pisu ja ze na je 16gb/s a ja mam 22.4gb/s..no sak mozem snim neco peesit
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Jasne testuj testuj, napis sem o tom, ale do ineho vlakna tykajuceho sa kariet 8600gt, uz sme odbocili dost a s GX2 tato debata nemala uz nic spolocne...
Spoiler: ukázať
Tak uz je doma
Zrovna som dostruzlikal 8pin konektor zo zdroja lebo to neslo zasunut kvoli tomu znamemu problemu
Zrovna som dostruzlikal 8pin konektor zo zdroja lebo to neslo zasunut kvoli tomu znamemu problemu
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
No vykonovo fajn Gk, ale cena mi nejde dokopy, vsak za tu cenu mam HD3870x2 a HD3870 CF, a myslim, ze by to 9800GX2 netromfla. Inak tato cena sa mi uz paci, eln keD pride na sklad som zvedavy.
http://graficke-karty.alza.sk/graficka- ... d89460.htm
Ale myslim, ze afjn
http://graficke-karty.alza.sk/graficka- ... d89460.htm
Ale myslim, ze afjn
hmmm pekna tehlicka neprevratila sa ti skrinka keD si ju zalozil?Tomco85 napísal:...
:o keD vidim tie piny na zdroj,tak ta grafa si bude ziadat dvojitu porciu,potom kup z lidla ten merac spotreby som zvedavy kolko si to bude brat
2Vladio:no jo lenze to je verzia s 512mb pamatou cize na jedno jadro 256mb pamate,co je dost malo na dve jadra,cize ta grafabude mat vykon asi ako 8800GT 256mb v Sli