ATI Sapphire HD2600XT 512MB
ATI Sapphire HD2600XT 512MB
Zdravim vas.potreboval by som poradit,mam tuto graf kartu a je dost hlucna a teplota je cca 60 stupnov..neviem ci to je vela alebo malo.som ohladom graf kariet zaciatocnik tak sa chcem opytat ci sa da nejako vylepsit alebo aspon znozit hluka teplotu.dakujem
zdravim.
sry ze tu pletem toto ale nechcem zakladat novu temu ale ja mam "zatial" ati radeon 9800xt grafiku a chcel by som si natom zahrat MoHA...ale som to skusal a nepodporje to mou grafiku..len to sa chcem opytat ci by nato stacil nejaky patch alebo ovladace... aj tak sice uz mam 3870x2 objednanu a este tento tyzden by mala dost no ale zatial ju neni docoho zapojit tak sa len chcem nahento opytat... dik za info
sry ze tu pletem toto ale nechcem zakladat novu temu ale ja mam "zatial" ati radeon 9800xt grafiku a chcel by som si natom zahrat MoHA...ale som to skusal a nepodporje to mou grafiku..len to sa chcem opytat ci by nato stacil nejaky patch alebo ovladace... aj tak sice uz mam 3870x2 objednanu a este tento tyzden by mala dost no ale zatial ju neni docoho zapojit tak sa len chcem nahento opytat... dik za info
Robi sa to cez RivaTuner a na 25% ti staci znizit. Ta teplota sa zvysi, ale neprekroci 70°C. Ja si svoju grafiku (stara ATI, idem kupovat novu) pretaktuvavam a este mi nepresiahla 70°C. A nevedel som ze to hucanie by mohlo niekomu vadit, sak si pusti hudbu na plne pecky alebo si zapoj do PC sluchatka a je vyriesene, no nie?mrtvy napísal:no to si ma potesil dakujem lenze som skusal znizit otacky ale po 1. neviem kde sa to da a po 2.nezvysi sa mi tym teplota?