herna konzola nakoniec vyde drahsie ako nadupane PC - tie ceny za hry su celkom vysoke ak je hra aktualna a na PC si mozete hru stiahnut. Obcas dostanete nejaku tu hru legalne ako darcek alebo sa ju rozhodnete kupit, ale furt fas to vyde menej ako konzola + vela hier za vela penazi. A nakoniec to doraza to, ze na nadupanom PC sa da robit ovela viac veci ako na konzole.
Zatial pre mna jednoznacne vedie PC.
Bluray, wifi a podobne vecicky zacali davat do konzol aj koli tomu ze proste PC boli viac vyuzitelnejsie. Teraz nie je problem spojit napr. vistu a media center s xboxom ktory je zapojeny v obyvacke na LCDcku a mat s toho domace kino s blueray, netom, mediami... Toto je tiez koli "nadvlade" PC. Jednoducho konzola iba na hry je nic oproti PC.
Mizu165 napísal:herna konzola nakoniec vyde drahsie ako nadupane PC - tie ceny za hry su celkom vysoke ak je hra aktualna a na PC si mozete hru stiahnut. Obcas dostanete nejaku tu hru legalne ako darcek alebo sa ju rozhodnete kupit, ale furt fas to vyde menej ako konzola + vela hier za vela penazi. A nakoniec to doraza to, ze na nadupanom PC sa da robit ovela viac veci ako na konzole.
Zatial pre mna jednoznacne vedie PC.
Bluray, wifi a podobne vecicky zacali davat do konzol aj koli tomu ze proste PC boli viac vyuzitelnejsie. Teraz nie je problem spojit napr. vistu a media center s xboxom ktory je zapojeny v obyvacke na LCDcku a mat s toho domace kino s blueray, netom, mediami... Toto je tiez koli "nadvlade" PC. Jednoducho konzola iba na hry je nic oproti PC.
no stahovanie moc legalne nie je a co sa tyka starsich lacnych hier k casopisom atd tak to plati aj u pc aj u konzoli
pc vzdy zastane viacej funkcii ako konzola to je jedna podstatna vyhoda
a co sa tyka konzoli, kupis jednu hru(funguju aj pozicovne, pozor)vydrzi ti mozno tyzden dva zozenies dalsiu-osobne mam na pc hier na mraky a aj tak to nemam vsetko kedy hrat
konzolka je dobra vec, na neake posedenie s kamosmi pri piwku a ... . Ja osobne sa neviem vzit do hry ked nemam klavesnicu a mysku . Nadupane PC je drahsie? To vravia taki, co maju okolo 15. PS3 si kupim za 13 000 a co TV? Ked uz chcem vyuzit HD co je na nej.. Nasiel som neake lacnejsie stoji okolo 43K..a uz mame 58 000 . Tak mozem to skusit este na starej Tesle co ma babka na povale
To len pre tych, co ziju z vlastnych penazi ako ja .
PS: A preco nehodit topic PC vs TV??
PC 4ever....z konzolou nic nemozes poriadne robit...nic tam neskladas a to by mi velmo chybalo...je to ako pozerat sa na krabicu odtopanok iba jedna mala skatula...to je skoro ako auto ktore nemozes upgradovat..iba stale by vychadzal lepsi jeden model...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
chcel by som vediet kolky z vas co pisete ze PC je najnajnaj na svete mate aj konzolu???to by ma naozaj zaujimalo.ja som drzitelom viacerych konzoli a aj priemerneho PCcka a mam svoj nazor aj na vyuzitie PC aj na konzolu.mimochodom co sa tyka ceny za hernu zostavu ku konzole a herne PC je to cca rovnake.
Konzola:full hd LCD 35litrov+receiver 5litrov+5,1 repraky 10litrov+kabelaz cca2,5litra+xbox 10litrov=62,5litrov
Vykonne hracske PC:Quad core 6,8litra+VGA14,5litra Sli krat2+Xfi 3,1litra+striker 5,4litra+4G ram 5litrov+500G disk 2,3litra+riadny zdroj 3-5litrov (Sli???)+poriadna skrinka 4litre+pridavne chladice 2,5litra+riadne 7,1 10litrov+Monitor 22 10litrov=66,6litrov cca(nepocital som Sli)
na obidvoch zostavach to bude vyzerat spickovo a nebudete vediet na com hrat skor(vlastna skusenost).na PC vyzeraju tie iste hry lepsie,lenze o 2 roky musite menit zaklad zostavy aby udrzal vysoke rozlisenie a detaily a utiahol aj AA.
na konzole keD kupite 3roky od vybehnutia na trh hru,pojde stale bez problemov a hry vyzeraju postupom casu stale lepsie.nemusite nic skladat,menit,optimalizovat,zapnete-idete.mate samozrejme obmedzene moznosti pouzitia.
co sa tyka hier.aj na PC aj na konzolu,kupite origosku,prejdete,predate,alebo vymenite.na PC sa da stiahnut gratis,na konzolu sa nahodi cip a idu aj stiahnute a napalene.na konzole hrat strategiu,alebo FPS da hodne dobru davku nervov a trpezlivosti.na PC hrat auticka,alebo behacku je uplna kravina.
kazde ma svoje + aj - kazde ma svoje urcenie.v com je buducnost sa neda jednoznacne urcit.a ty co mate uz 4 generaciu PC a v zivote ste nemali konzolu,asi by ste mali prehodnotit vasu obejktivitu...
ASUS A8N-SLI Premium,A64 X2 4400+ ,Thermaltake Big Typhon,Saphire radeon HD2900,,4GBYTE TwinX XMS Corsair 2-3-3-6 400Mhz,Creative X-Fi XtremeGamer FATAL1TY+Creative GigaWorks S750,Enermax Liberty 400W,2*WD3200YS SATA II,FDD,LG GSA-H20L,Logitech MX1000,CRT Philips Brilliance 107P5
Z hadiska cisto iba hrania sa, je dobra konzola aj keD ako tu uz bolo spominane FPSky sa moc dobre nehraju...
Ale PC je vsestranna zalezitost a hry na nom beriem skor ako jednu z prijemnych doplnkov a neberiem PC ako nejaku malu gemblernu.
Osobne som vlastnil PS one a aj PS2 + 32LCD a na hry je to rozhodne lepsie ako na PC.
Toto je strasne diskutabilne a je to aj vec nazoru a odhodlanosti investovat do zazitku z hrania...
cisto na hranie by som zobral konzolu ale keD ze obcasne hranie beriem ako jednu z veci ktoru PC dokaze, urcite by som si vybral PC.
CPU:Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro«|»MB:ASUS P5K SE«|»VGA:GB 4850«|»HDD:M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB«|»RAM:OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA«|»Mechanika:1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P«|»Mouse:Logitech MX518«|»Monitor:Benq G2222HDL«|»Headphone:Sennheiser eH 250
...ked si kupis priemerny pc na hranie :88GT,C2D ....atd. , tak si myslim ze si zahras setko aj ked ne na ultra-high +AA a AF na naj .....ja som konzolu este nikdy nemal a ani nebudem .... mal som 2 PC a budem mat 3. ...../nebudem sa tu uz rozpisovat co som mal a co ne , ja si myslim ze kazdy to vidi inak .....nekto PC a nekdo konzolu
r1z1ko napísal:Z hadiska cisto iba hrania sa, je dobra konzola aj keD ako tu uz bolo spominane FPSky sa moc dobre nehraju...
Ale PC je vsestranna zalezitost a hry na nom beriem skor ako jednu z prijemnych doplnkov a neberiem PC ako nejaku malu gemblernu.
Osobne som vlastnil PS one a aj PS2 + 32LCD a na hry je to rozhodne lepsie ako na PC.
Toto je strasne diskutabilne a je to aj vec nazoru a odhodlanosti investovat do zazitku z hrania...
cisto na hranie by som zobral konzolu ale keD ze obcasne hranie beriem ako jednu z veci ktoru PC dokaze, urcite by som si vybral PC.
FPS sa dobre nehraju mozno prvy tyzden, ale potom je to uplne orvnake ako hrat s krysou, sial zvyku a hry vyzeraju podstatne lepsie na konzole, nic nepada, nemrzne, vsjo funguje, ked chces sa hrat zapnes cudlik na konzole a o ar sekund uz mastis, ziadny loading toho akoze systemu...okennarskeho...
je to lepsie...jednoznacne na hry konzola
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
PC ma svoje caro.. ale vsetci vyrobcovia urobia hru skor na konzolu ako na PC. Niektori presedlali na konzolu len kvoli ziskom..
Vsetky nove hry vychadzaju na konzoly.
A na PC ju prekonvertuju o 1/2 roka, o rok alebo nikdy..
Tak predam oblicku a kupim konzolu s LCD TV...
Ako prislusenstvo sa uz da kupit aj klavesnica a mys..
Tak bude uvazovat o konzole.. po vodicaku a motorke
PC ma svoje caro.. ale vsetci vyrobcovia urobia hru skor na konzolu ako na PC. Niektori presedlali na konzolu len kvoli ziskom..
Vsetky nove hry vychadzaju na konzoly.
A na PC ju prekonvertuju o 1/2 roka, o rok alebo nikdy..
Tak predam oblicku a kupim konzolu s LCD TV...
Ako prislusenstvo sa uz da kupit aj klavesnica a mys..
Tak bude uvazovat o konzole.. po vodicaku a motorke
ako PC je pc super vec,ale kvoli prachom si tiez planujem na mrvenie kupit daku krabicku ktoru pichnem na TV alebo monitor supnem CD,DVD alebo blue ray a drtim a nestaram sa ci to seka a ci mi zasa treba po 3 mesiacoch lepsiu bohovo drahu grafu
lebo som ojebal uz do PC pre mna neskutocne prachy ktorych nikdy nie je dost,ruku na srdce pani,SECKO JE TO LEN O PRACHOCH,keby som prasil bankarovu dceru uz davno spod stola na mna kuka 4 jadro s vodnikom.... asi tolko