Nazdar!
Mam problem s otvorenim portu pre utorrent v tomto routri!
Ked postupujem podla portforwardu, tak to nefachci! Mam dynamicku IP, ale aj tak by mal fachcit do najblizsej zmeny IP!
ASUS WL-600g a utorrent
tiez mam dynamicku ip a postup podla portforwardu nefungoval ani mne. v uTorrente v Pripojenie->Nasluchaci port zaskrtni vsetky moznosti okrem nahodneho portu pri starte. potom si poznac port pre uTorrent a v routeri v Advance Setup->NAT->Port Triggering si vytvor profil pre uTorrent. protokol TCD/UDP prislusny port pre trigger aj open, start aj end. malo by to ist, aspon mne to tak funguje.
ok dnes to vyskusam, potom dam vediet!dexman napísal:tiez mam dynamicku ip a postup podla portforwardu nefungoval ani mne. v uTorrente v Pripojenie->Nasluchaci port zaskrtni vsetky moznosti okrem nahodneho portu pri starte. potom si poznac port pre uTorrent a v routeri v Advance Setup->NAT->Port Triggering si vytvor profil pre uTorrent. protokol TCD/UDP prislusny port pre trigger aj open, start aj end. malo by to ist, aspon mne to tak funguje.
neviem ako to mas pozapajane ale ja mam o radu nizsi model wl-500w a pred nim este volaky router od T-com DE (fritzbox alebo ako sa to vola)
ja som darmo nastavoval v tomto routry porty na FTP a HTTP. router bol len ako prepinac a bolo treba to pekne nastavit aj na prvom routry od T-comu.
ak mas aj ty pred svojim asusom este nejaky DSL router tak tam nastav tie porty. ak mas toto ako DSL router tak ti potom neporadim.
ja som darmo nastavoval v tomto routry porty na FTP a HTTP. router bol len ako prepinac a bolo treba to pekne nastavit aj na prvom routry od T-comu.
ak mas aj ty pred svojim asusom este nejaky DSL router tak tam nastav tie porty. ak mas toto ako DSL router tak ti potom neporadim.
vsetko mi je jedno
- Archon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Tak mas na tom routeri viac PC ?
a nemeni sa ti nahodou pokazdy krat v uTorrente port ?
Ako je to vlastne ako pise dexman , lebo aj na tom shitnom Gliteli mi ide nasmerovat porty , i keD to pekne dlho trvalo kym som nasiel ze sa to vola „Virtual server“
A nemusi to fungovat este vtedy ak mas dva(a viac) PC a prave na inom PC sa pouziva ten dany port , tak to uz nevie presmerovat na ten dany PC (aspon u toho Glitela)
zisitl som to pri HOSTovany War3 na battle.net , keD brat hral DOTU , tak ja som nemohol hostovat , lebo ta hra pouziva port 6112 . takze keD je tento port je uz pouzivany na jednom PC tak to nedokaze nasmerovat na iny PC .
a nemeni sa ti nahodou pokazdy krat v uTorrente port ?
Ako je to vlastne ako pise dexman , lebo aj na tom shitnom Gliteli mi ide nasmerovat porty , i keD to pekne dlho trvalo kym som nasiel ze sa to vola „Virtual server“
A nemusi to fungovat este vtedy ak mas dva(a viac) PC a prave na inom PC sa pouziva ten dany port , tak to uz nevie presmerovat na ten dany PC (aspon u toho Glitela)
zisitl som to pri HOSTovany War3 na battle.net , keD brat hral DOTU , tak ja som nemohol hostovat , lebo ta hra pouziva port 6112 . takze keD je tento port je uz pouzivany na jednom PC tak to nedokaze nasmerovat na iny PC .
Ja mam ten isty problem, ale to "asi" nebude routerom, ale sietovkou. Predtym som na doske integrovanu Gigabyte a vsetko fachcilo. Teraz mam Nvidie (cisty hnus ) a pris spusteny utorrent mi vyhodi hlasku ze moze nastat zamrzanie ramiek a podobne hovadiny. :8O: Obcas mi padne cela siet. Riesim to tak ze odpojim router od napajania a potom vsetko fachci.
Inak na routery mam 2 PC a neskorsie pribudne Notebook, tak neviem ci mam nastavit na utorrent na pevny port.
Inak na routery mam 2 PC a neskorsie pribudne Notebook, tak neviem ci mam nastavit na utorrent na pevny port.
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN
Myslim ze ten cerveny vykricnik je NAT, v podstate sa jedna o nejaku zapnutu ochranu typu firewall a dany klient to eviduje. Mne to robilo este ked som pouzival azureus. Utorrent tiez eviduje kolko mas pomer download\upload.
Spoiler: ukázať
prebehnem to ci tam nahodov nieco nieje nastavene.
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN