Caute vsetci,
mam problem s doskou ASRock 4Core1600P35-WiFI,
pri zatazenom procesore pocut zvuk podobny sycaniu z miesta blizko pri procesore, pravdepodobne sa jedna o induktor, dosku som uz aj reklamoval, ale predajca mi po troch tyzdnoch dal iny kus, ktory ma rovnaky problem, a este k tomu ma chybnu sietovu kartu ktora sa vypina, takze to vyzera na dalsiu reklamaciu.
Co sa ale tyka toho sycania, zistil som ze to ovplyvnuje SB voltaz, a pri nastaveni "Low" je sycanie tichsie, aj ked stale pocutelne, ako pri medium, high.
Zvlastne je teraz ale najma to ze som nenasiel nikde na nete cloveka s podobnym problemom, a ja som sa dostal k dvom kusom po sebe, s rovnakym problemom.
problem s doskou ASRock 4Core1600P35-WiFI
vela s tym asi neurobis, no ale mozno ti niekto poradi...
ja by som Ti radil zase vyreklamovat, keDze prvykrat to uznal, je nejaka sanca aj pri druhom pokuse a ziadat za tu cenu inu dosku, pripadne nejaky doplatok za skutocnu dosku... myslim nejaky Asus alebo Gigabyte
ja by som Ti radil zase vyreklamovat, keDze prvykrat to uznal, je nejaka sanca aj pri druhom pokuse a ziadat za tu cenu inu dosku, pripadne nejaky doplatok za skutocnu dosku... myslim nejaky Asus alebo Gigabyte
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Nazdar LordRainmaker
nebol som si isty, ale ked som mal zdroj odmontovany a dany nabok, tak zvuk siel z dosky, a jeden induktor sa prehrieval, a potom som cital na nete ze davnejsie bol taky problem so serverovymi doskami od dellu, a ze dokonca horeli , v zdroji to nebude, nakoniec ten mam kvalitny, seasonic, ale je to fakt divne, ze to robi uz druha doska, ci to nemoze byt v spojitosti s cpu?
nebol som si isty, ale ked som mal zdroj odmontovany a dany nabok, tak zvuk siel z dosky, a jeden induktor sa prehrieval, a potom som cital na nete ze davnejsie bol taky problem so serverovymi doskami od dellu, a ze dokonca horeli , v zdroji to nebude, nakoniec ten mam kvalitny, seasonic, ale je to fakt divne, ze to robi uz druha doska, ci to nemoze byt v spojitosti s cpu?
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00