Project:First Project
Re: Project:First Project
Nieco s tych troch moznosti alebo skus byt kreativnejsi
ale najsamprv ries ako osadis tie USBcka a AUDIO az potom rez
ale najsamprv ries ako osadis tie USBcka a AUDIO az potom rez
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
no, tak som rozmyšlal ako tam osadit tie USBčka a AUDIO a neda sa to tam dobre dať. takže tie USBčka necham tak ako su.
nestaci ti tahokov-hlinik? oblubena vec tuner (do spoilerov).
alebo myslis zeby to prilis brzdilo vzduch?
ja sa v tych sietkach nevyznam ja nevem. Ale aspoň to by som mohol pozret, lebo mam tu v blizkosti obchod na tuning aut.lacikaboss napísal:nestaci ti tahokov-hlinik? oblubena vec tuner (do spoilerov).
takto to vyzera:
btw nemohol by si fotky davat niekam inam, lebo nie vsetci maju premium na ulozto.com a nam co nemame mozme pozerat tak akurat na thumbnaily, z ktorych niesu vidno detajly tvojej prace
pozri sa v tescu na sitko priti prskaniu oleja s panvice je leskla mislim ze aj antikorova a jemna cize zachiti prech este pred vtupom do skrinky a cena do 70,-SK http://s5.directupload.net/file/d/1412/uexd94xv_jpg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
0Ro! na aky server to mam davat?
Diky za rady čo sa tych sieťok tyka.
Diky za rady čo sa tych sieťok tyka.
to je jedno, hlavne nech mozu fotky prezerat aj uzivatelia bez premium uctov v plnej kvalite
napr. imageshack.us, directupload.net, ...
napr. imageshack.us, directupload.net, ...