Konverzia dvd
Konverzia dvd
Poradte nejaky program ktory skonvertuje dvd (8 gb) na cca 4.7 gb
Pokial sa jedna o dlhy film (dlhsi ako 120 min), najlepsi je Intervideo DVDCopy 3.
Pre filmy do 120 min kvalitou vyhovuje aj DVDShrink alebo CloneDVD.
Naposledy upravil/-a subz3ro v Po 11. Júl, 2005, 18:37, upravené celkom 1 krát.
Ja si myslim, ze je dobry aj DVDShrink aj na dlhsie filmy ... Nevidim dovod, preco by tam mal byt problem s kvalitou. :roll: Ked vynechas ine jazyky, tak je to s kvalitou OK ...subz3ro napísal:Pokial sa jedna o dlhy film (dlhsi ako 120 min), najlepsi je Intervideo WinDVD 3.
Je to osobna skusenost - keD som robil trilógiu Pan prstenov (kazda cast ma cca. 3 hod) tak kompresny pomer v DVDShrink resp. CloneDVD (jedina zvukova stopa, ziadne bonusy ani titulky) bol cosi vyse 50% a na kvalite obrazu to aj bolo poznat.Jery973 napísal:Ja si myslim, ze je dobry aj DVDShrink aj na dlhsie filmy ... Nevidim dovod, preco by tam mal byt problem s kvalitou. :roll: Ked vynechas ine jazyky, tak je to s kvalitou OK ...subz3ro napísal:Pokial sa jedna o dlhy film (dlhsi ako 120 min), najlepsi je Intervideo WinDVD 3.
Intervideo DVDCopy 3 to dokazal transkódovat v o dost lepsej kvalite
Hmm... no ja osobne si trham vlasy keD sa mi dostane do ruk 8GB DVD urobene na 2 4.7GB DVDJery973 napísal:Ano je pravda, ze niektore filmy sa proste nehodia cez dvdshrink kvoli velkosti atd. ... Viem presne o com hovoris. Ale takych je malo a existuju na take filmy aj dualne dvd.
Je to podla mna hlupost, nakolko keD uz chcem fakt kvalitu, tak si kupim DVD-DL a nerozdelujem to DVDShrinkom na 2 DVDcka. Takto rozdeleny film uz je velmi tazke poskladat dokopy.
Ale ty si zrejme myslel prave tie DVD-DL, vsak?
To sa Ti ako podarilo ze to ma 4.906.565 kB? Pokial zvolis cielove medium (Target) ako 1 vrstvove (4.7GB) DVD tak nie je mozne aby to malo taku velkost.Secret napísal:Dobre, skusil som InterVideo DVD copy 3...dal som skomprimovat povodny film na 4.7 gb dvd (subory maju 4 906 565 632 bajtov), cize mi ho teraz nenapali na spominane dvd...ako to poriesit?
Zrejme si tam mal zvolene DVD-DL... skus to este raz a pozorne.
Ja som s tym nikdy taketo problemy nemal (skor to malo zbytocne malo ako vela - ale potom som zistil cim to bolo... ale to je na dlhsiu debatu)
Neviem co tu blbnete! Vsak jednovrstvove DVD ma kapacitu max.4.38 GB! Tak neviem o com tu debatujete. 4.7 GB sa iba uvadza na DVD ale kapacita je max. 4.38 GBsubz3ro napísal:To sa Ti ako podarilo ze to ma 4.906.565 kB? Pokial zvolis cielove medium (Target) ako 1 vrstvove (4.7GB) DVD tak nie je mozne aby to malo taku velkost.Secret napísal:Dobre, skusil som InterVideo DVD copy 3...dal som skomprimovat povodny film na 4.7 gb dvd (subory maju 4 906 565 632 bajtov), cize mi ho teraz nenapali na spominane dvd...ako to poriesit?
Zrejme si tam mal zvolene DVD-DL... skus to este raz a pozorne.
Ja som s tym nikdy taketo problemy nemal (skor to malo zbytocne malo ako vela - ale potom som zistil cim to bolo... ale to je na dlhsiu debatu)