gramoradio+reporbedne+PC=da sa to ?
gramoradio+reporbedne+PC=da sa to ?
Zdravim!
takze mam tu pomerne dost velky problem .... doma mam jedno stare ramoradio TESLA DOMINANT 1039 A + k tomu dve reporbedne... potreboval by som to prepojit cez PC ale neviem ako ,t.j. potrebujem pouzit gramo ako zosilovac k PC len neviem ako prepojit gramo so zvukovkou .... vzadu je pripojka na sluchadla 300 (vyzera to ako plechovy kruh a v strede tycka) potom dve pripojky na anteny na FM a AM ... mam antenu k FM ...(teda antena ..je to pripojka z ktorej ide jeden kablik) ... potom su tam vzadu este dve pripojky jedna sa nazyva univerzal a druha ma take dve O-ckavedla seba.. obe pripojky sa silno podobaju na konektor od dosky kde sa picha klavesnica alebo mys len je to vacsie... a v predu je takisto na sluchadla a je to toiste ako vzadu ten univerzal ... no a teras mi povedzte kde mam pichnut vyvody od 3,5 jacku ,alebo ak sa do da inak tak prosim poradte..diki za rady...
takze mam tu pomerne dost velky problem .... doma mam jedno stare ramoradio TESLA DOMINANT 1039 A + k tomu dve reporbedne... potreboval by som to prepojit cez PC ale neviem ako ,t.j. potrebujem pouzit gramo ako zosilovac k PC len neviem ako prepojit gramo so zvukovkou .... vzadu je pripojka na sluchadla 300 (vyzera to ako plechovy kruh a v strede tycka) potom dve pripojky na anteny na FM a AM ... mam antenu k FM ...(teda antena ..je to pripojka z ktorej ide jeden kablik) ... potom su tam vzadu este dve pripojky jedna sa nazyva univerzal a druha ma take dve O-ckavedla seba.. obe pripojky sa silno podobaju na konektor od dosky kde sa picha klavesnica alebo mys len je to vacsie... a v predu je takisto na sluchadla a je to toiste ako vzadu ten univerzal ... no a teras mi povedzte kde mam pichnut vyvody od 3,5 jacku ,alebo ak sa do da inak tak prosim poradte..diki za rady...
Re: gramoradio+reporbedne+PC=da sa to ?
Mozno by bolo namiesto porozmyslat o prepojeni pomocou FM vysielaca... pc vysiela a sovietska tehla prijima na tvojej frekvencii... myslim, ze autoradia tak maju poriesene prepojenie s mp3
Me like Pentium
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ten DIN5 by mohol byt vstup, ale musis si postavit kabel....zem je 3 4.5 je L+R (obvikle...)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
no takze este nez to tu scop napisal tak so mto spravil ako on myslel... prijma to naladil som VKV vsetko prehravalo akurat ze naladim zretelne a po chvili upadne a ide po tichu a ked ide po tichu naladim a niekedy stasne sumi atd atd proste nie je to to prave ... neviem to vyriesit....
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
AK TI SUMI STARA TESLA NALAD JU KLADIVOM
T.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
lock si nechcel dat rovno ?
problme je v tom ze obycajny radiovy kanal naladim(naladil som nieco ceske) a fici perfektne az na to ze z mp3-ojky to nechce tahat akosi ... to chcem vyreisit...
problme je v tom ze obycajny radiovy kanal naladim(naladil som nieco ceske) a fici perfektne az na to ze z mp3-ojky to nechce tahat akosi ... to chcem vyreisit...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Jezisi maria...bud si provokater, alebo mas nutkavu potrebu neustale riesit tuto a podobne blbosti...tvoje topiky su same perly totiz.
20 rocnu sunku prepajat s PC...a furik s lietadlom krizit nechces? Je to ako kriesit mrtvolu. Si to sprav poriadne a nie hocijako pozliepat z 20 rocnych zdedenych haraburdach po dedkovi, prejdes tak problemom co sa mozu objavit neskor.
Skratka a jasne - riesit to cez VKV prijimac je blbost. Ta vec uz nemusi poriadne vobec fungovat po tolkom case. Najjdednoduchsie by bolo spravit redukciu stereojack -> DIN 5-kolik (univerzal vstup) a mas to vyriesene.
Kup si toto:
http://www.conrad.cz/audio-kabel-35-mm- ... +dp104943/" onclick="window.open(this.href);return false;
a prepoj si to. a mas po probleme.
20 rocnu sunku prepajat s PC...a furik s lietadlom krizit nechces? Je to ako kriesit mrtvolu. Si to sprav poriadne a nie hocijako pozliepat z 20 rocnych zdedenych haraburdach po dedkovi, prejdes tak problemom co sa mozu objavit neskor.
Skratka a jasne - riesit to cez VKV prijimac je blbost. Ta vec uz nemusi poriadne vobec fungovat po tolkom case. Najjdednoduchsie by bolo spravit redukciu stereojack -> DIN 5-kolik (univerzal vstup) a mas to vyriesene.
Kup si toto:
http://www.conrad.cz/audio-kabel-35-mm- ... +dp104943/" onclick="window.open(this.href);return false;
a prepoj si to. a mas po probleme.
Naposledy upravil/-a shiro v Ut 10. Jún, 2008, 17:10, upravené celkom 1 krát.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
1. nie som provokater
2. nie je iste ci to dam do PC ,mozno to pouzijem len na to aby som nemusel pocuvat radio na tom alebo prehravat stare LP s helenou vondrackovou....preto som to chcel spojazdnit a pripadne cez to repro vyzmykat poriadnu hudbu
3. skusim spravit tu redukciu ako hovoris ... idem to skusit potom dam vediet co a ako ...
2. nie je iste ci to dam do PC ,mozno to pouzijem len na to aby som nemusel pocuvat radio na tom alebo prehravat stare LP s helenou vondrackovou....preto som to chcel spojazdnit a pripadne cez to repro vyzmykat poriadnu hudbu
3. skusim spravit tu redukciu ako hovoris ... idem to skusit potom dam vediet co a ako ...
- shiro
- Pokročilý používateľ
Uz som ti medzicasom nasiel hotovu, nic vyrabat nemusis. Kukni moj predosly post, mas tam link.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
ee vyrobil som si nie nic lepsie ako pocit ze som to robil ja trubka
FUNGUJE TOOOO!!! zretelne nadherne perfektne proste
to toman: diki spravil som to na ten din ako si hovoril a fici to
FUNGUJE TOOOO!!! zretelne nadherne perfektne proste
to toman: diki spravil som to na ten din ako si hovoril a fici to
no ale zistil som ze jeden reprak hraje slabsie o moc slabsie priam ho skoro ani nepocut...
nevie niekto cim by to mohlo byt ?
nevie niekto cim by to mohlo byt ?
shiro napísal: 20 rocnu sunku prepajat s PC...a furik s lietadlom krizit nechces? Je to ako kriesit mrtvolu. Si to sprav poriadne a nie hocijako pozliepat z 20 rocnych zdedenych haraburdach po dedkovi, prejdes tak problemom co sa mozu objavit neskor.
spam,OT,alebo rada zwarko ?
ma niekto lepsi napad nez zwaro ako to vyriesit ?
ma niekto lepsi napad nez zwaro ako to vyriesit ?
- shiro
- Pokročilý používateľ
Ano. V takomto pripade ked si nenasiel chybu v kabli co si vyrabal a nemas ani zle nastavene Balance, tak tam skus dat iny reprak. Ak pojde slabsie aj ten, vyhod tu starinu (radio) a kup si nieco normalneho. Bude tam totiz vadny koncovy zosilovac, a to sa uz vobec neoplati riesit.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
no tak stale ten jeden repro hra ze ho ani pocut nie je ,ale nemoze byt cyba v tom ze by ten jack bol zle zapojeny ? teda ta redukcia ... jack ma tri vrstvy pokial viem no a dal som ze :
od hora- prva vrstva 1. pin
druha vrstva stredny pin
tretia vrstva 5 pin
od hora- prva vrstva 1. pin
druha vrstva stredny pin
tretia vrstva 5 pin