Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
na grafike nevies dvihnut napetie ... No ty si iny odbornik a co chces mat z toho motorovu pilu? Na grafike sa napetie nedviha ... Da sa to, ale to su specialne postupy a zasahy do HW ... Voltaz sa pridava iba na CPU, RAM, chipset atd. ... Nie na grafickej karte.
tak ja zesa to da normalne ked to kopec ludi úpisalo prave k 9600 GT ))
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no ja mam problem konkretne s media playerom vo Viste 64 bit nejde mi vobec prehrat internetove radia bud ci idem normalne cez browser alebo priamo cez media player - Media guide- internetove radia... netusite nahodou co by mohlo tomu byt jo net mam chello medium....v media playeri je internetove pripojenie povolene....
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tie internetove radia pouzivaju aky codec ? Mas ten codec nainstalovany ?lopo1 napísal:no ja mam problem konkretne s media playerom vo Viste 64 bit nejde mi vobec prehrat internetove radia bud ci idem normalne cez browser alebo priamo cez media player - Media guide- internetove radia... netusite nahodou co by mohlo tomu byt jo net mam chello medium....v media playeri je internetove pripojenie povolene....
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
jedno internetove radio si pytalo do FF 3 RC2 zasuvny modul media player 11 tak som mu ho tam instaloval a zvysne radia su (ako som spomynal) vyhladane priamo cez mediaplayer media guide takze predpokladam ze vsetky potrebne ovladace ma player uz v sebe jo a nejde o to ze nespusti ono pri tom mediaplayer vzdy padne
c osa tyka kodekov pouzivam allinone na XPcku to frcalo setko krasne tak ma teraz napadlo ci nebude problem v nich a nekompatibilitov z Vistou (ved uz maju nejaky ten patek) ale filmy mi pomocou nich idu prehrat v pohode
c osa tyka kodekov pouzivam allinone na XPcku to frcalo setko krasne tak ma teraz napadlo ci nebude problem v nich a nekompatibilitov z Vistou (ved uz maju nejaky ten patek) ale filmy mi pomocou nich idu prehrat v pohode
Skus odinstalovat ten kodek a vyskusaj tento kodek K-Lite Codec Pack 3.9.5 Ja ho pouzivam uz velmi dlho a zatial som nemal problem so ziadnym radiom, videom atd. ... Samozrejme to funguje 100% na 64 bit Viste, ktoru pouzivam ...
cawte hosi tak som tu 64 bitobu vistu nainstaloval akuratne mam taky problem nejde mi nainstalovat riva tuner a na obrovsky podiv som nainstlaoval crysis a cuduj sa svete very hight 1440 krat 900 alebo tak nejak a ani sek nechapem tomu a to setko bez OC tej 9600 GT akurat som ju stiahol a taktujem procak resetlo ma pusta am do vin a ze ma nasiel ten microsoft len cierna obrazovka a tri moznosti pustit si stranku alebo im zaplatit a nevem co este
Intel core 2 QUAD Q9450 3.040 Ghz ventik Pošahany BOX... zatiaľ Motherboard ASUS P5Q Deluxe grafa GAINWARD 9600 GT 750/1950/999 CORSAIR DDR2 2x2048MB 912MHz TWIN2X C4DHX Tech. HDD Maxtor 250 GB a Hitachi 320 GB Zdroj forton blue storm II 500 Watt napalka LG niQdy si taku nekupujte ) ASUS 4 EVER
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
mna by zaujimalo,kolkym z Vas uz microsoft klepol po prstoch.Mam taku debatu s kolegom z roboty o tomto...zaujima ma to len z cistej zvedavosti.....zvoncek9 napísal:cawte hosi tak som tu 64 bitobu vistu nainstaloval akuratne mam taky problem nejde mi nainstalovat riva tuner a na obrovsky podiv som nainstlaoval crysis a cuduj sa svete very hight 1440 krat 900 alebo tak nejak a ani sek nechapem tomu a to setko bez OC tej 9600 GT akurat som ju stiahol a taktujem procak resetlo ma pusta am do vin a ze ma nasiel ten microsoft len cierna obrazovka a tri moznosti pustit si stranku alebo im zaplatit a nevem co este
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Mne neklepol. Ale ani nemam ilegalne verzie Windows . Uvedena cierna obrazovka sa mi zobrazila iba raz, aj to iba kvoli tomu, ze blbe Nokia PC Suite rozbabralo nejaky systemovy adresar a Windows si zmyslelo, ze je system poznaceny (pisalo to System has been tampered).frcko73 napísal:mna by zaujimalo,kolkym z Vas uz microsoft klepol po prstoch.Mam taku debatu s kolegom z roboty o tomto...zaujima ma to len z cistej zvedavosti.....
nevete mi pomoct s tym riva tunerom? ako jamam doma aj originalku len to je len nejaka home editon myslim taka ta zelena a necche sa mi to instlovat myslim ze elpsia je ultimate a k tej sa dopatrat na slocvensku je troska tazke ...
Intel core 2 QUAD Q9450 3.040 Ghz ventik Pošahany BOX... zatiaľ Motherboard ASUS P5Q Deluxe grafa GAINWARD 9600 GT 750/1950/999 CORSAIR DDR2 2x2048MB 912MHz TWIN2X C4DHX Tech. HDD Maxtor 250 GB a Hitachi 320 GB Zdroj forton blue storm II 500 Watt napalka LG niQdy si taku nekupujte ) ASUS 4 EVER
uz uz uz nič som nasiel taky co jej konecne vyhovuje ale mam len dva gb ram takze si stou vistou moc neužijem co? ale nevidim v nej nejaky podstatny rozdiel v zrani ramky
No na 64 bit hlistu by bolo bobre aspon 4 GB ram ... A prikladam ti tu CFG subor, ktory sa prekopiruje do riva tuneru a uz to pojde.
ves planuju sa kupit 4 gb kit dominatorov takze hadam si to s nimi uzijem ale hry mi idu v pohode aj tie ktore zhodou okolnosti nesli na 32 bitke mozno som mal nejaku zlu verziu alebo nevem ked budem mat Q9450 tak viste v mojom kompe uz asi nič nebude stat v ceste
vlakno už mám locknute a otázku mám smerovať sem, síce si myslím že sa to tým stáva neprehľadné ale čo už, Vista x64 a problem z hibernáciou, už som dostal reakcie o probléme že po hibernovaní sa komp už nezapne až kým sa neodpojí zdroj dokial sa nevybijú kondíky, ja mám zase opačný problém, kopíruje sa obsah ramiek na disk, potom vypne disk, pc sa hibernuje(vypne), a hneď na to sa zase sam od seba zapne.Nejaké postrehy , skúsenosti ako to samovoľné zapnutie odstrániť?
Spoiler: ukázať