Race Driver GRID
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Race Driver GRID
Nechce sa mi prekladat, vyskusajte snad to pomoze.
Ja hram na Rumblepade a ziadne problemy nemam, ani s patchom ani predtym...
EDIT: Uzas preklada to xml tagy, tak sm to spravil ako screen
Spoiler: ukázať
nenájde sa niekto komu by sa chcelo a vedel to preložiť do zrozumiteľnej slovenčiny? ja som tu anglinu trochu na moju škodu flákal.. díki
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::
- Martan
- Používateľ
Je to vynate z oficialnycg zmien v patchi v1.10.
Pise sa tam o tom ako vyriesit zle reagujuce herne zariadenia ako volant alebo joypad.
Ak pripojene zariadenie nereaguje spravne odporuca sa zmenit konfiguracny subor "hardware_settings_config.xml", ktory sa nachadza v zlozke "MyDocuments\Codemasters\GRID\hardwaresettings\".
Subor je potrebne otvorit napr. v notepade/poznamkovom bloku a najst nasledujuci riadok:
input device_type="auto" />
tam je potrebne zmenit hodnotu "auto" na "pad" pri gamepade alebo na hodnotu "wheel" pri volante.
Pise sa tam o tom ako vyriesit zle reagujuce herne zariadenia ako volant alebo joypad.
Ak pripojene zariadenie nereaguje spravne odporuca sa zmenit konfiguracny subor "hardware_settings_config.xml", ktory sa nachadza v zlozke "MyDocuments\Codemasters\GRID\hardwaresettings\".
Subor je potrebne otvorit napr. v notepade/poznamkovom bloku a najst nasledujuci riadok:
input device_type="auto" />
tam je potrebne zmenit hodnotu "auto" na "pad" pri gamepade alebo na hodnotu "wheel" pri volante.
no diki moc.. mimochodom už je patch? lebo na oficiálnej stránke nie je nič.. kde sa dá nájsť?
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::
- Martan
- Používateľ
Samo ze hej.
Na predoslej strane sm dava link.
Patch v1.10 vysiel 12.Juna
http://www.codemasters.co.uk/gridcommun ... s/?id=6488" onclick="window.open(this.href);return false;
Na predoslej strane sm dava link.
Patch v1.10 vysiel 12.Juna
http://www.codemasters.co.uk/gridcommun ... s/?id=6488" onclick="window.open(this.href);return false;
ináč neviem či ste to niekto skúšali nájsť, ale ja tam ten riadok nemám hľadal som viackrát a nič..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Chlapci, pouzivajte wordpad, ten nema problem s unixovymi koncami riadkov . Pripadne Pspad.
áno, ale ..
Naposledy upravil/-a blackbox v Št 19. Jún, 2008, 16:28, upravené celkom 1 krát.
- Martan
- Používateľ
Tam problem nieje urcite. Mam to tak isto.
Zvlastne, ze to tam nemas. Skus este ten subor "hardware_settings_config.xml" niekam skopcit.
A v tej povodnej zlozke ho zmaz a skus pustit hru. Mal by sa vytvorit nanovo a skus to tam opat pohladat...
Zvlastne, ze to tam nemas. Skus este ten subor "hardware_settings_config.xml" niekam skopcit.
A v tej povodnej zlozke ho zmaz a skus pustit hru. Mal by sa vytvorit nanovo a skus to tam opat pohladat...
skúsil som a potom to tam bolo.. ale teraz sa zas nedala nastaviť grafika. vždy to zostalo nastavené na high. tak som to skúsil tak, že som do toho prvého pôvodného skopčil tú časť s tým "inputom" a ide to tak ako má.. dik za rady
Neviete niekto co je to ,,FLASHBACK??" myslim, ze je to vratenie do ,,povodneho" stavu pred tym ako som s autom natazil a znicil ho, cize mozem dalej pokracovat. -ale neni som si tym isty. Dufam, ze viete co myslim . Neviete ako sa tato funkcia pouziva?
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Presne to je to. Ak nieco pokazis (alebo totalne znicis auto), tak vojdes do instant replay rezimu (resp. pri totalke ta tam tusim hodi sam) a mozes si pozriet poslednych 12 sekund jazdy. Nastav si tebou zvoleny bod, kedy sa chces zapojit a stlac F12. Pocet flashbackov, ktore mozes pouzit je napisanych prave pod ikonkou tejto klavesy v rezime replay (tusim na pravej dolnej strane).tomas2893 napísal:Neviete niekto co je to ,,FLASHBACK??" myslim, ze je to vratenie do ,,povodneho" stavu pred tym ako som s autom natazil a znicil ho, cize mozem dalej pokracovat. -ale neni som si tym isty. Dufam, ze viete co myslim . Neviete ako sa tato funkcia pouziva?