zdravim!
mam taky jeden obrovsky problem,v zivote som nemal ATI a teras ked som predal moju 76GS tak mi kamos pozical docasne jeho radeonu 9600Pro atlantis... lenze potrebujem nejake ovladace nanu...ale ako nahle nainstalujem ovladace skusal som: 7,1 8,4 8,6 .. tak pri starte windiowsu sa anchvilu vypne monitor ahned nabehne... po zapnuti hry sa po 20 sekundach hrania objavi bud BSOD alebo sa vypne monitor(oranzova kontrolka) a uz sa nezapne,jedine reset... a niekedy pocas surfovania sa vypne monitor na 30 sek zapne sa a ATI CC vypise ze musel restartovat graficky adapter z dovodu neicoho zleho (neviem prelozit) ... tak mi prosim povedzte ake driveri nainstalovat aby to ficalo...a ked tu grafu dame do kamosvho PC tak fici zase uplne normalne s catalystami 8,4 ... diki za radu
bez ovladacov fici bezproblemov ale sekaju stranky pri prehliadani takze nutne tie driveri mpotrebuem...
aky ovladac na Ati Radeon 9600pro atlantis
Re: aky ovladac na Ati Radeon 9600pro atlantis
Ak karta funguje normálne na inej doske s Catalyst 8.4, tak nieje dôvod špekulovať s inými ani na tvojej - problém je inde.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
zodpovedne si odstránil všetko, čo ostalo po nVidiáckej grafe?
inštaloval si len čisto ATI ovládače? či aj spolu s CC alebo s CCC?
...mohol si sem nahodiť hlášku po reštarte v origo angl., keď ju nevieš preložiť. Nemyslíš, že práve tá hláška je dôležitá?
inštaloval si len čisto ATI ovládače? či aj spolu s CC alebo s CCC?
...mohol si sem nahodiť hlášku po reštarte v origo angl., keď ju nevieš preložiť. Nemyslíš, že práve tá hláška je dôležitá?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
@ 05jarule:
Mas v biose vypnute fastwrites? Pripadne skus nastavit agp na rychlost 4.
Mas v biose vypnute fastwrites? Pripadne skus nastavit agp na rychlost 4.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
áno,odstranil som s programom driver cleaner pro vsetko od Nvidie...
skusal som instalovat samotne drivery aj drivery+ccc
teras mam nainstalovane 4,6 a pohodka vo windowse ok ale ak dam hru tak sa sekne vyppne monitor a uz nenabehne...
tu hlasku odscreenujem neskor lebo zase musim nainstalovat 8,4 aby to vyhodilo...
fast writes su OFF
skusal som instalovat samotne drivery aj drivery+ccc
teras mam nainstalovane 4,6 a pohodka vo windowse ok ale ak dam hru tak sa sekne vyppne monitor a uz nenabehne...
tu hlasku odscreenujem neskor lebo zase musim nainstalovat 8,4 aby to vyhodilo...
fast writes su OFF
Catalyst 8,4 bez CCC nahodene .. karta degradovana na AGP 4x a vsetko fici jak ma (a pokles vykonu sa mi zda nulovy)