Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
predpokladam ze PC je zapojene do siete (network), vypni si wake-on lan a daj vediet
.
Pozrel som nastavenia sieťovky, je to defaultne vypnuté, skúsil som odpojiť sieťový kábel, efekt rovnaký. vypne a hneď zapne.reštartol som pc, kukol do biosu, tam je tiež všetko čo by pc mohlo zapínať na disable.
Spoiler: ukázať
mas to nejak takto?
Takisto, dalsia vec, updateovat drivre, ATI /Intel mali povest ze kvoli ich ovladacom sa system nevedel hibernovat/uspat.
Tiez sa pozri ci nemas zapnuty HYBRID SLEEP (da sa to konfigurovat v sprave napajania)
alebo pozri tuto temu:
http://techwhimsy.com/fixing-hibernate- ... dows-vista" onclick="window.open(this.href);return false;
a google samozrejme
http://www.google.sk/search?hl=sk&clien ... 5%A5&meta=" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo potom skus toto:
Vista Keeps Waking Up From Hibernation
This one is a tricky one. In theory, hibernation physically shuts down your machine so issues such as scheduled tasks (eg system updates, virus scans and so on) shouldn’t be able to wake the machine back up. However, I have seen reports all over the internet of Vista machines waking up and doing strange things. I have never experienced this problem myself but the following suggestions have worked for various people at various times:
1. if your computer wakes up at a consistent time, make sure there are no scheduled tasks (Start menu -> search for “task scheduler”)
2. check your BIOS settings to make sure that “Wake on LAN” (also sometimes known as “Wake on Ring”) is disabled. Check your bootup screens to see what key combination you need to hit to access your BIOS
3. check in Device Manager (Start menu -> search for “device manager” - your life will be much easier if you run this program as Administrator) and see if any of your devices have an option that allows it to wake the computer. I’ve seen reports that blame everything from a wireless mouse to an ethernet device that isn’t plugged in to the network for waking a computer from hibernation.
Takisto, dalsia vec, updateovat drivre, ATI /Intel mali povest ze kvoli ich ovladacom sa system nevedel hibernovat/uspat.
Tiez sa pozri ci nemas zapnuty HYBRID SLEEP (da sa to konfigurovat v sprave napajania)
alebo pozri tuto temu:
http://techwhimsy.com/fixing-hibernate- ... dows-vista" onclick="window.open(this.href);return false;
a google samozrejme
http://www.google.sk/search?hl=sk&clien ... 5%A5&meta=" onclick="window.open(this.href);return false;
.
Odpoj vsetky USB a uvidis, ze sa nezapne ... Potom najdi v USB nadstavenie, ze aby nezobudzal pc ...
Diky Jerry, mal si pravdu bolo to v tych usb,behol som do spravcu zariadenie, najprv som skúsil myš. vypol som prebudzanie a stale to iste, tak som pozrel ešte klávesnicu, aj tam sa to dalo vypnúť.Vypol som to a voala , pc už hibernuje. Ešte raz vďaka.
Nemas za co ... Skoda len, ze mne to tak prekne nejde ....
a už si skúšal všetko možné hej? Aj v biose ponastavovať tei suspend mody a tak.
Jo, skusal .. Aj som googlil, ale je to vraj nekompatibilitou HW ... Ono mi to niekedy ide normalne, ale nekedy sa mozem aj posrat a nejde to .. Ale ja sa zaobidem aj bez toho
daľľí problém, "informácie o výkone a nástroje". Už som kvôli tomu raz preinštaloval win , a o čo ide. dám aktualizovať skóre, beží to , prebehne to celé a potom to okno zatuhne a prestane reagovať. Musím ho natrvdo ukončiť.Pri ďaľšom pokuse spustiť v ovládacích paneloch "informácie o výkone a nástroje" nabehne už len biele okno , a nič sa nenačíta.
Mas nataktovany pc? Ovladace mas nove?
ešte netaktované, iba som naištaloval všetok nerozpoznaný hardware po čerstvej reinštalácii, ale snažil som sa všetky najnovšie tam dať tak nechápem.jedine že by na jmicron a chipset. ale pred tým čo som mal inštaláciu mu to tuším nevadilo. či by to mohlo byť v tom?
Teoreticky ano, lebo on testuje aj vykon radicov a ked nema ovladac, co mu ine ostava ako nereagovat? Stiahni od vyrobcu posledny ovladac a skusaj ... Ci to pomoze, neviem, ale urcite nemas nieco v poriadku ked to vytuhne. A nevsimol si si pri ktorom teste to vytuhne?
Praveže testy prejdu všetky, a keď už to ma vypísať skóre tak stuhne a koniec. potom už mi to nejde pustiť vôbec len to biele okno.ani reštarty pc ani vypnutie zapnutie pc nepomaha, proste bile okno
No nenapada ma uz nic take, co by ti pomohlo ... Mozno je to nejaka HW chyba ... Tazko povedat ... Inak ide vsetko ok? Nejaky problem s hrami, alebo nieco take?
hej vsetko ok, len ma vytača ked mi na pc nešlape všetko ako hodinky, potom si neviem dať pokoj kým sa to nevyrieši