Race Driver GRID
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Re: Race Driver GRID
tak mne sa tato hra absolutne nepaci je to jak DiRT a ProStreet dokopy a grafika shitnejsia nez ProStreet. Pritom to mam na maximalke. Uplna blbost. Cakal som viac. Ked som to instaloval perfektne screenshoty. idem do menu v pohode parada aj intro. A zapnem hru skoro ma prekotilo grafika uplne jak DiRT.
ehm....na full verzii už dúfam problém z ovládačmi k 1950kám je vyriešený...
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
chlapci grid mi nechce nacitat moj gamepad logitec precision, bude to tym ze je to taky slaby gamepad alebo co? thx za rady
prečítaj si v tomto threade pát príspevkov naspäť a hádam to rozbeháš.. (patch, prepísať auto na pad... atď)
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Hlavne stiahnut Logitech Gaming Software:
http://www.logitech.com/index.cfm/441/3 ... 916&osid=1" onclick="window.open(this.href);return false;
(link pre tvoj Precision)
Nainstalovat a vytvorit profil pre GRiD aby si vovec nemusel pouzivat klavesku, vsetky sa tam daju namapovat.
A potom prepisat v pripade problemov ten config.ini par stran dozadu a urcite ten patch!
http://www.codemasters.co.uk/gridcommun ... s/?id=6488" onclick="window.open(this.href);return false;
(patch v1.10)
http://www.logitech.com/index.cfm/441/3 ... 916&osid=1" onclick="window.open(this.href);return false;
(link pre tvoj Precision)
Nainstalovat a vytvorit profil pre GRiD aby si vovec nemusel pouzivat klavesku, vsetky sa tam daju namapovat.
A potom prepisat v pripade problemov ten config.ini par stran dozadu a urcite ten patch!
http://www.codemasters.co.uk/gridcommun ... s/?id=6488" onclick="window.open(this.href);return false;
(patch v1.10)
Spoiler: ukázať
je v hre aj take nieco ako volna jazda ?? aku napr v nfs U2??
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270
ne...bongo-man napísal:je v hre aj take nieco ako volna jazda ?? aku napr v nfs U2??
este som nevidel DTM-ko alebo formulu 1000 na ulici
Ako pozerám vaše screeny, tak vy máte nápisy na autách celkom ostré. Ja ich prečítam len ťažko. Keď budem doma, pošlem screeny. Napríklad na BMW M3 prečítam tie nápisy dosť ťažko.
Mám sapphire hd2600xt 512mb a v hre sa mi tak čudne "trasie" písmo (v menu), je hranaté, proste nevyhladené a pritom som skúšal vštky druhy AA...
Je to normálne (bug) alebo čo stým mám spraviť?
mne nieco podobne tiez robilo ked som nastavoval vyhladzovanie a ine veci v CCC, ak si tam nastavoval nieco aj ty tak to bude asi tym.PELKO2 napísal:Mám sapphire hd2600xt 512mb a v hre sa mi tak čudne "trasie" písmo (v menu), je hranaté, proste nevyhladené a pritom som skúšal vštky druhy AA...
a ked som vratil nastavenia na default tak to stale robilo musel som reinstall display driver aj CCC.
Akú máš kartu a verziu ovladačov?
mam hd3870 a ovladač som mal 8.6, potom som dal 8.5 ked som mal ten problem (ale to som pri 8.6 hned po install menil nastavenia v CCC, tak preto). takze podla mna to je jedno aky mas ovladac lebo stale ked som zmenil nastavenia 3D v CCC tak som mal nevyhladene menu v GRID.
a ty si nemenil nic v CCC?
a ty si nemenil nic v CCC?
Nie, v CCC som nemenil nič a to som mal 8.5... Ale práve som nahodil 8.7betu a všetko je také ako má byť
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Btw presiel niekto uz celu karieru?
Ja sm zastal po par hodinach hrania, no time, len ma zaujima ci je ta kariera dost zaujimava...
Ja sm zastal po par hodinach hrania, no time, len ma zaujima ci je ta kariera dost zaujimava...
po prejdeni kariery--- aspon časti v global, (treba mat pohar z kazdeho preteku aby sa odomkla vyzva od ravenwestu)---, sa odomkne obtiaznost NINJA(0 flashbacks)