U nás je to dosť bieda... webhosting chce každý, diskový priestor ti dá pri dnešných cenách hdd každý, aj štyri tony, ale traffic nechce platiť nikto
mne sa páčilo u websupportu, ale tá cena za neobmedzený hosting je dosť vysoká, najmä keď má človek viac domén
hrozne sa mi páči prístup na smarthosting.sk
v ČR je to už lepšie... so servermi u talianov majú príjemnú ponuku u hosting solutions, takto v rýchlosti ma napadá ešte kapusta.cz, má to pod palcom 17 ročný chalan, ale ponuka je to na naše pomery takáto

vyskúšané síce osobne v ČR nič poriadne nemám, ale kebyže si mám teraz vybrať, jednoznačne tá zelenina
a potom samozrejme vlastný server, alebo aspoň vps... na to sa nechytá nič, stačí si chytiť slušné pripojenie a nemať vps u prasiec, čo na jedno štvorjadro napchajú niekoľko tuctov ľudí
ešte je tu zahraničie typu hostmonster, hostgator, lunarpages... ale to sú väčšinou masové záležitosti, kde síce možno s jedným projektom urobiť za deň traffic menšieho slovenského webhostingu a nikoho to nes€re, ale nejakú podporu tam čakať asi nemožno... dreamhost nedávno naúčtoval omylom každému hosting o rok dopredu... vyhlásenie: škoda dokopy pár miliónov dolárov... odišlo pár tisíc zákazníkov... to sú fakt hostingy na pidiwebíky a extrémne zvrhlé pokusy, kde sa nebavím s databázou a od php chcem maximálne sčítanie 2 a 2