http://files.filefront.com/Race+Driver+ ... einfo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobne mi dosť rozhasil hru

Rozhasilo mi to niektoré texty a zničoho nič ma vyhadzovalo z niektorých sessions... Neviem, možno blbý crack (blackbox napísal:čo to presne znamená, že ti "dosť rozhasil hru?" môžeš to bližšie špecifikovať? som nejak v pomykove či to inštalovať..![]()
nie je celkom pravda. mne sa to hrá najlepšie s volantom "s kamerou" na čelnom skle. na klávesnici absolútne nehrateľné pre mňa zo žiadneho pohľada a joypad detto. neviem, je to nejaké divné to ovládanie v tejto hre. napr. ten pretek so "stock cars" kde je to demolition derby, tak to neviem ani na najľahšej obtiažnosti vyhrať ani na joypade, ani s volantom ani na klávesnici. tuším je to bez assistentov ten pretek.. asi preto mi to nejde..Xenon napísal:Ta hra nie je simulator. Ani sa k nemu nepriblizuje. Cize s volantom sa to nehra az tak dobre.
ak bude odozva vcelku fajn, tak to bude superXenon napísal:Ta hra nie je simulator. Ani sa k nemu nepriblizuje. Cize s volantom sa to nehra az tak dobre.