Podlost nepozna hranic
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Podlost nepozna hranic
takze, dnes bol kupit "NOVY HDD",, pekne zaplatil 3800sk, dojdem domov, rozbalim, a co nevidim,, hned co prve bije do oci je, ze hdd ma na sebe povodny papjer, kde su onom info(uplne zazltnuty) a nanom nalepeny novy aj s inym serjovym atd,, disk MAXTOR,, a na spodku uuplne malinkym napisane: Repasovane podla MAXTOR specifikacii,, takze som kupil HDD, ktory podla zazltnuteho papjera bol minimalne 2 roky poutivany, pokazil sa, majitelovy dali novy a oni ten pokazeny dali opet do obehu,, samozrejme ze hdd nefunguje, nejde na nom vytworit particju, iba cez win sa mi podarilo bez problemov, a aj to mala spocjatku welkost 300GB z povodnych 200,, na mojom pc ani za svet nahrat win, pri formate v setupe skonci s chibou, ze hdd je poskodeny, a to je podla maxtoru "NOVY A FUNKCNY HDD"!!! na druhom pc ide hdd bez problemov, aj smart nec nehlasi,, ale takisto nejde ho naformatovat,, dokopy uz mam 3 HDD maxtor v oprawe!!!!
Hnus teda! Neviem, co by som urobil s predajcom
CPU: Intel CeleronD 2,53GHz@2.89GHz PresHOT | MB: Abit BD7 III-i845 | RAM: 2x 512MB PC4000 Gold kit OCZ VX @304 MHz 2-2-2-5| VGA: ABIT GF MX 440(64MB) core:270/mem:405 | 2x AC Fan3 TC | HDD: Samsung SpinPoint P 200GB | DVD-RW NEC 3500 AG & DVD-ROM PIONEER 106 (slot-in)| SOUND: Creative SB Live! & 5.1 Creative-repro |PSU: 300W | DISPLAY: ACeR AL 1912 (19") | HP DJ 3420 & DJ 3745
nabuduce si uz Maxtora radsej nekupuj a vykasli sa aj na toho predajcu keD je neseriózny...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
Nic proti spominanej firme (Agem), kazdy sa musi nejako pretåkat... ale konkretne praktiky tejto spolocnosti su jemne povedane - neprofesionalne. To co spominal -TAMY- nie je jediny priklad,
sam mam osobne skusenosti tohto razu... a preto som sa zaprisahal ze od nich viac nezoberiem ani blbe CD za 5,- Sk
zialbohu na niektore znacky (napr. Thermaltake) maju na Slovensku cenovy monopol a proste to maju o 20-50% lacnejsie ako hocikde inde :roll:
EDIT: hore uvedeny nazor je iba moj osobny, v ziadnom pripade sa nenechajte ovplyvnit.... v Ageme nakupuje hafo ludi a vacsina z nich je spokojnych
sam mam osobne skusenosti tohto razu... a preto som sa zaprisahal ze od nich viac nezoberiem ani blbe CD za 5,- Sk
zialbohu na niektore znacky (napr. Thermaltake) maju na Slovensku cenovy monopol a proste to maju o 20-50% lacnejsie ako hocikde inde :roll:
EDIT: hore uvedeny nazor je iba moj osobny, v ziadnom pripade sa nenechajte ovplyvnit.... v Ageme nakupuje hafo ludi a vacsina z nich je spokojnych
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.
uf, aj toto moze byt, si mysli ze Slovaci su sprosty a oni to nezistia, ale v kazdom pripade som to od Agemu necakal, aj ked je to dost mozne, ze je to len jeden druh zo 10 000 vyrobkov co tam maju. Ako vidite, v tejto republike je mozne vsetko-TAMY- napísal:ale je to kazdopadne svinstvo,, ja newjem, ci nas maxtor povazuje za chudakov, tak narjadi dovoz repasakov,, som sa pytal, a VSETKY HDD maxtor co ma agem su repasovane,, takze maxtor dlllllhu dobu nekupim,,
Svinstvo to je teda pekne, ale mam 3 HDD od Maxtoru a ani jeden nevykazuje chybu a ani neni repas. To bude asi tym ze nikdy nekupujem v Ageme ale inde...-TAMY- napísal:ale je to kazdopadne svinstvo,, ja newjem, ci nas maxtor povazuje za chudakov, tak narjadi dovoz repasakov,, som sa pytal, a VSETKY HDD maxtor co ma agem su repasovane,, takze maxtor dlllllhu dobu nekupim,,
Spoiler: ukázať
TO VAZNEEE ????????????? Neni o com, toto uz neni normalne :8O: :8O:-TAMY- napísal:no, isjel ho reklamovat a hadajte co som a dozvedel,, ze to je neoprawitelna chyba a ze nato sa newztahuje reklamacja,, ako ma napalili porjadne, asi SOIku nanich poslem,, clowek kupi hdd, a on nefunguju,, potom odnesete na reklamacju a o tyzden vam zavolaju ze sa nato nevztahuje zaruku?!:!:!
- Arius
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
akoze jakze sa na to nevstahuje? to mi vysetli disk nefunguje a neni to zavinene uzivatelom tak o com?
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x512 400MHz cl2.5 | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | DVDRW LiteON SOHW 1693S ]
-
- Používateľ
ne, tento kupil prjamo v ageme,, ze na spalene weci sa nevztahuje,, ze to bolo sposobene "nekvalitnym zdrojom" a pepetim v zasuvke,, im dnes aj na stol svacnem zdroj s nech potom buzeruju,, si asi myslja ze som dalsi s tych zakaznikov, cosi nechaju skakat po hlave a ze mam daky smejdny mercury zdroj a potom sa cudujem,, wed nech pockaju,, grr
-
- Používateľ
takze dnes kukol na hdd a ja hlupak ani newedel ze este mam v pc 1 repasovany hdd,, som si to newsimol, kedze uz ho mam cca rok aj daco a teraz zacal robit hluposti,, dojdem, ze repasovany a oni ze neni mozne,, tak ze mam donest CELY pc,, to znamena sijo dat na povodny stav, ach jaj,, teda bios na doske,VGA, vsecko,, he, pc ide na dovolenku,,