LCD info displej
display stal 380 bez dph
ak onom chces vediet viac tak si stiahni katalog
zapojenie som nasiel na nete, uz to tu bolo viac krat spomenute.
girdera mam aj ja. som ho zmestil do usb konektoru ktory je klasicky na doskach. dal som ho tam len preto lebo som nesikovne ten konektor vyletoval z dosky a odtrhol som piny, ale jeden port je stale funkcny tak ho namontujem dopredu case. ja mam shitovu dosku a mam tam len 2 vyvedene a 2 na doske ktore musim nejako ozivit.
ak onom chces vediet viac tak si stiahni katalog
Kód: Vybrať všetko
http://www.sos.sk/download/downfile.php?IDdown=30
girdera mam aj ja. som ho zmestil do usb konektoru ktory je klasicky na doskach. dal som ho tam len preto lebo som nesikovne ten konektor vyletoval z dosky a odtrhol som piny, ale jeden port je stale funkcny tak ho namontujem dopredu case. ja mam shitovu dosku a mam tam len 2 vyvedene a 2 na doske ktore musim nejako ozivit.
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Uz ste ktosi skusali prerobit podsvietenie na JM204A ? Neviem ci sa do toho pustit lebo nejak ma odradza to ze displej je zeleny stale aj bez podsvietenia a ked dam modre svetlo ze co to spravi.
EDIT: A este cosi, neviete ako spravit aby sa dalo ovladat prepinanie screenov Girderom? Uz to skusam dlho a stale neviem zachytit spravny signal.
EDIT: A este cosi, neviete ako spravit aby sa dalo ovladat prepinanie screenov Girderom? Uz to skusam dlho a stale neviem zachytit spravny signal.
no girdera uz dlho nemam zapnuteho ale je tam taka vecicka ze odchyt stlacania klavesnice alebo mysky. pusti zachytavanie a potom to daj ako prikaz pre girder. malo by to ist.ale podsvietenie som neskusal ani ja. nechce sa mi to rozoberatMarek napísal:Uz ste ktosi skusali prerobit podsvietenie na JM204A ? Neviem ci sa do toho pustit lebo nejak ma odradza to ze displej je zeleny stale aj bez podsvietenia a ked dam modre svetlo ze co to spravi.