Vytazenie procesora po starte
Vytazenie procesora po starte
Caute .. mam problem uz taka 2-3 tyzdne .. ked som prisiel z dovolenky pred 3 tyzdnami zapol som pc a ked som hral HL2 tak sa mi sekla hra a resetoval som PC. po resetnuti sa PC nespustil ... v momente ako mala ist ta obrazovka ako sa naccitava win tak ostalo len cierno .. ked som vlozil cd od winu tak sa mi iba ukazalo modra obrazovka s akousi chybou.. spravil som low level format a preinstaloval win ... potom uz to islo ... ked som nainstaloval win tak bolo vsetko v poho ... ked som siel hrat HL2 na istom nastaveni sekalo to ... restartol som PC a hned po starte som dal spravcu uloh .... hned po starte mam vytazeny procesor na 65% .... vzdy .... ked sa vsak kuknem ake procesy to sposobuju tak tam ukazuje 99% necinne procesy...... a ked prepnem vedla v spravcovi na vykon tak ukazuje vyuzitie cpu na 65% nechapem tomo ... uz som dalsich 2 krat sformatoval disk a preinstaloval win a stale to robi .... uz som zufaly neviem co s tym ... mozete mi prosim poradit diky moc za kazdu radu
CPU: INTEL Core 2 Duo E8400 MB: ASUS P5Q-E RAM: 4 GB 1066MHz PC8500 Corsair DOMINATOR xms2 GPU: GF GTX 280 OC
HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Black 640GB WD6401AALS ZDROJ: CORSAIR HX620, 620W AUDIO: Creative SOUND BLASTER X-Fi Pro gamer F4T4lit1 64MB X-Ram MOUSE: Logitech MX 518 MOUSE PAD: Razer eXactMat GAMER
HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Black 640GB WD6401AALS ZDROJ: CORSAIR HX620, 620W AUDIO: Creative SOUND BLASTER X-Fi Pro gamer F4T4lit1 64MB X-Ram MOUSE: Logitech MX 518 MOUSE PAD: Razer eXactMat GAMER
Re: Vytazenie procesora po starte
Skus vypnut automaticke aktualizacie od microsoftu.
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ala SVEHOST SCHVOST su tie s prepacenim jebnute procesy ktore to zvyknu robit
No tak procesy s takymito nazvami su takmer urcite trojske kone a podobna haved...Vacropoli napísal:ala SVEHOST SCHVOST su tie s prepacenim jebnute procesy ktore to zvyknu robit
enako: nikde som si nevsimol verziu windowsu ani hw konfiguraciu. Takto ti tazko niekto moze pomoct. Osobne mi vzdy najviac vytazovali CPU rozne "utility" od tvorcov hardwaru na monitorovanie, alebo "ulahcenie" ovladania. Este teraz spominal ako mi HP Wireless Assistent po spusteni PC poriadne vyhrial procesor. A po odinstalovani pokoj...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
NO tak to nie, nie su to systemove procesy ktore sa staraju o internet srvices a viem ze potom vypadne aj zvuk ma to aj nieco spolocne s automatic updates a geniune advantage tools asi tiez proste je to poriadna hlupost od MicrosoftupEpinko napísal:No tak procesy s takymito nazvami su takmer urcite trojske kone a podobna haved...Vacropoli napísal:ala SVEHOST SCHVOST su tie s prepacenim jebnute procesy ktore to zvyknu robit
enako: nikde som si nevsimol verziu windowsu ani hw konfiguraciu. Takto ti tazko niekto moze pomoct. Osobne mi vzdy najviac vytazovali CPU rozne "utility" od tvorcov hardwaru na monitorovanie, alebo "ulahcenie" ovladania. Este teraz spominal ako mi HP Wireless Assistent po spusteni PC poriadne vyhrial procesor. A po odinstalovani pokoj...
Coze? Tak to asi myslis SVCHOST a nie SVEHOST ani SCHVOST ak ti na PC bezi nieco take tak je to nejaka pekna pliaga, ktora sa maskuje za systemovy proces. Viac info o svchost. Navzat to hlupostou od MS je dost scestne.Vacropoli napísal:NO tak to nie, nie su to systemove procesy ktore sa staraju o internet srvices a viem ze potom vypadne aj zvuk ma to aj nieco spolocne s automatic updates a geniune advantage tools asi tiez proste je to poriadna hlupost od Microsoftu
nech skusi ukoncit svchost a uvidi aka je to blbost
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
vsak nech to len skusi vypnut, win mu da taky reboot ze sa z toho nespmata. Preco stale ludia trepu somariny o tom o com nic nevedia. SVCHOST nevypinat, nikdy, dovod?
kazdy kto sa trosku windowsu rozumie vie co je toto, takze ti co nepochopili by ani nemali radit . Skus napriklad ukoncit (v mojom zozname PID 1408) a odide ti Audio, DHCP sluzba, logovanie systemu, Lan Manager Hosts a Windows Sercurity Center Sluzba. Takze prepac socket, ale trepnut taku somarinu ze nech to skusi vypnut, to som uz davno nepocul...
Ano zvykne sa pod svchost skryvat haved (resp niekedy sa na nu zvykne hookovat) ale da sa lahko odhalit
Kód: Vybrať všetko
svchost.exe 1184 DcomLaunch, PlugPlay
svchost.exe 1244 RpcSs
svchost.exe 1284 WinDefend
svchost.exe 1408 Audiosrv, Dhcp, Eventlog, lmhosts, wscsvc
svchost.exe 1472 AudioEndpointBuilder, CscService, EMDMgmt,
hidserv, Netman, PcaSvc, SysMain,
TabletInputService, TrkWks, UmRdpService,
UxSms, WdiSystemHost, Wlansvc, WPDBusEnum,
wudfsvc
svchost.exe 1492 AeLookupSvc, BITS, Browser, CertPropSvc,
EapHost, IKEEXT, iphlpsvc, LanmanServer,
MMCSS, ProfSvc, RasMan, Schedule, seclogon,
SENS, SessionEnv, ShellHWDetection, Themes,
UxTuneUp, Winmgmt, wuauserv
svchost.exe 1608 gpsvc
kazdy kto sa trosku windowsu rozumie vie co je toto, takze ti co nepochopili by ani nemali radit . Skus napriklad ukoncit (v mojom zozname PID 1408) a odide ti Audio, DHCP sluzba, logovanie systemu, Lan Manager Hosts a Windows Sercurity Center Sluzba. Takze prepac socket, ale trepnut taku somarinu ze nech to skusi vypnut, to som uz davno nepocul...
Ano zvykne sa pod svchost skryvat haved (resp niekedy sa na nu zvykne hookovat) ale da sa lahko odhalit
.
mam Win XP SP2 ... moja zostava: AMD Athlon XP 2000+, GF 6600TD 256Mb ram, 1,5 GB RAM.... doska nejaka ESC alebo take nieco .. .nechapem jednu vec, ze doteraz bolo vsetko dobre a teraz zrazu to robi aj po viacerych reinstalaciach a robi to hned po reinstalacii .... co mam teda robit ? poradte pls ... diky za vsetko
P.S.: automaticke aktualizacie mam vypnute... a tie svchost nemam teda ukoncovat ?
P.S.: automaticke aktualizacie mam vypnute... a tie svchost nemam teda ukoncovat ?
CPU: INTEL Core 2 Duo E8400 MB: ASUS P5Q-E RAM: 4 GB 1066MHz PC8500 Corsair DOMINATOR xms2 GPU: GF GTX 280 OC
Teraz sa mi stala takato vec ...... vcera ked som pustila pc tak som pozrel na spravcu a vsetko bolo v poriadku .. vytazenie 0 - 2% po starte, hovorim si parada konecne ..... vsetko bolo v poriadku ... teraz som hral HL2 .... vsetko v poradku a po jednom loade to zacalo ist zasa tak trhanejsie, ulozil som to pozrem na spravcu a zasa 60 - 70% vytazenie procesora. pomoze mi niekto vobec ? ako to moze takto robit ? je to hardwareva chyba ? alebo ako ? ked to nesposobuje ziadny proces, ked su tam 99% necinne procesy a on ma ajtak 60-70% vytazenie cvim to je ? to si ten procesor musi sam len tak mysliet ze je vytazeny a potom spomaluje cely PC alebo je naozaj vytazeny ? ja uz neviem poradi mi niekto prosim ....
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Podľa mňa dosť slabá zostava na HL2, niet sa čo čudovať, že ti to seká. Zahltí sa RAM a potom začne swapovať na HDD a to okrem iného spôsobuje to sekanie. Môj názor. Nebite ma...enako napísal:mam Win XP SP2 ... moja zostava: AMD Athlon XP 2000+, GF 6600TD 256Mb ram, 1,5 GB RAM.... doska nejaka ESC alebo take nieco .. .nechapem jednu vec, ze doteraz bolo vsetko dobre a teraz zrazu to robi aj po viacerych reinstalaciach a robi to hned po reinstalacii .... co mam teda robit ? poradte pls ... diky za vsetko
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
dost slaba zostava na HL2 ? uhm ale si odbornik ked to hrajem na maximalnych detailoch bez vyhlazovania akurat a neseka to vobec .... vy nechapete proste jednu vec .... mne to bezalo noramlne .. aj den predtym som vecer hral 5 hodin v kuse a nic ... rano pustim pc a hram tak hodku a zacalo to sekat ... tak som vypol hru ... ano ? SNAKE ano ? vypol som hru a kukam na spravcu a zasa vytazeni CPU 60-70% po vypnuti hry opakujem po vypnutej hre ... a teraz zasa hned po restarte 70% vytazeni procesor .... chapete prosim moj problem ? zadna slaba zostava ani vytazenie pri zapnutej hre ale po restarte pc vytazeni procesor na 60-70% ale pritom su to necinne procesy 99% co nechapem ... uz ste to pochopili Snake a Cool_point ? ?? no a teraz budte chytri prosim vas ..... uz som zufaly neviem fakt co mam robit ... prosim poradte mi ... prosim ....
btw: a HL2 uz som presiel hned ako vyslo na tom istom nastaveni .. potom o rok neskor a zasa ... uz tak 4 krat a vzdy to bolo v poriadku ... ide proste len o to ze ten procesor je po starte vytazeni na 70% a ked potom chcem nieco robit tak uz to seka pretoze tych 70% je vytazenych a ostava len 30 chapete ? len neviem preco tych 70 a co to robi sakra
btw: a HL2 uz som presiel hned ako vyslo na tom istom nastaveni .. potom o rok neskor a zasa ... uz tak 4 krat a vzdy to bolo v poriadku ... ide proste len o to ze ten procesor je po starte vytazeni na 70% a ked potom chcem nieco robit tak uz to seka pretoze tych 70% je vytazenych a ostava len 30 chapete ? len neviem preco tych 70 a co to robi sakra
pocuj, ten ironicky podton si nechaj, clovek sa ti snazi len pomoct, ja ten tvoj stroj pred sebou nemam, preto neviem ako sa mam s tebou bavit, ci ako s uplnym zaciatocnikom alebo ako s IT Pro ktory uz skusal vsetko mozne a aj tak nenasiel odpoved, takze nabuduce si cen slov
k veci: stiahni si Process Explorer a pozri sa co ti zerie cas procesora, popripade dohod screen, je uplne celkom mozne ze ti bezi nejaka sprostost v systeme o ktorej ani ty nevies, resp vies ale neupodozrievas ju
k veci: stiahni si Process Explorer a pozri sa co ti zerie cas procesora, popripade dohod screen, je uplne celkom mozne ze ti bezi nejaka sprostost v systeme o ktorej ani ty nevies, resp vies ale neupodozrievas ju
.
okej prepac len ma to trosku tak vytocilo vies ked ste to tak napisali ... zaciatocnik nie som ... profik tiez nie ... .a skusal som toho dost aj pisal hoci komu a nikto nevie ..... ja chcem strasne pomoc ... prepac
Tady je screen:
Ked sa nemilim bude to asi tym hardware interups ze ? co to presne je ? nejake hardwareve prerusenia akoze bude v prdeli procak ?
Tady je screen:
Ked sa nemilim bude to asi tym hardware interups ze ? co to presne je ? nejake hardwareve prerusenia akoze bude v prdeli procak ?