No tak procesy s takymito nazvami su takmer urcite trojske kone a podobna haved...Vacropoli napísal:ala SVEHOST SCHVOST su tie s prepacenim jebnute procesy ktore to zvyknu robit
NO tak to nie, nie su to systemove procesy ktore sa staraju o internet srvices a viem ze potom vypadne aj zvuk ma to aj nieco spolocne s automatic updates a geniune advantage tools asi tiez proste je to poriadna hlupost od MicrosoftupEpinko napísal:No tak procesy s takymito nazvami su takmer urcite trojske kone a podobna haved...Vacropoli napísal:ala SVEHOST SCHVOST su tie s prepacenim jebnute procesy ktore to zvyknu robit![]()
enako: nikde som si nevsimol verziu windowsu ani hw konfiguraciu. Takto ti tazko niekto moze pomoct. Osobne mi vzdy najviac vytazovali CPU rozne "utility" od tvorcov hardwaru na monitorovanie, alebo "ulahcenie" ovladania. Este teraz spominal ako mi HP Wireless Assistent po spusteni PC poriadne vyhrial procesor. A po odinstalovani pokoj...
Coze? Tak to asi myslis SVCHOST a nie SVEHOST ani SCHVOST ak ti na PC bezi nieco take tak je to nejaka pekna pliaga, ktora sa maskuje za systemovy proces. Viac info o svchost. Navzat to hlupostou od MS je dost scestne.Vacropoli napísal:NO tak to nie, nie su to systemove procesy ktore sa staraju o internet srvices a viem ze potom vypadne aj zvuk ma to aj nieco spolocne s automatic updates a geniune advantage tools asi tiez proste je to poriadna hlupost od Microsoftu
Kód: Vybrať všetko
svchost.exe 1184 DcomLaunch, PlugPlay
svchost.exe 1244 RpcSs
svchost.exe 1284 WinDefend
svchost.exe 1408 Audiosrv, Dhcp, Eventlog, lmhosts, wscsvc
svchost.exe 1472 AudioEndpointBuilder, CscService, EMDMgmt,
hidserv, Netman, PcaSvc, SysMain,
TabletInputService, TrkWks, UmRdpService,
UxSms, WdiSystemHost, Wlansvc, WPDBusEnum,
wudfsvc
svchost.exe 1492 AeLookupSvc, BITS, Browser, CertPropSvc,
EapHost, IKEEXT, iphlpsvc, LanmanServer,
MMCSS, ProfSvc, RasMan, Schedule, seclogon,
SENS, SessionEnv, ShellHWDetection, Themes,
UxTuneUp, Winmgmt, wuauserv
svchost.exe 1608 gpsvc
Podľa mňa dosť slabá zostava na HL2, niet sa čo čudovať, že ti to seká. Zahltí sa RAM a potom začne swapovať na HDD a to okrem iného spôsobuje to sekanie. Môj názor. Nebite ma...enako napísal:mam Win XP SP2 ... moja zostava: AMD Athlon XP 2000+, GF 6600TD 256Mb ram, 1,5 GB RAM.... doska nejaka ESC alebo take nieco .. .nechapem jednu vec, ze doteraz bolo vsetko dobre a teraz zrazu to robi aj po viacerych reinstalaciach a robi to hned po reinstalacii .... co mam teda robit ? poradte pls ... diky za vsetko
P.S.: automaticke aktualizacie mam vypnute... a tie svchost nemam teda ukoncovat ?