počuj shiro, zas úplný idiot nie som.. skôr som si pri tvojich odpovediach uvedomil, že sa zle vyjadrujem a niektoré veci si si zas ty zle vysvetlil a nevšimol..
Takže skrytú partíciu určite mám, pretože (ak si si nevšimol)notebook mám (dole v popise). Na ňom som už dostal predinštalovaný win vista bez recovery DVD, takže tá partícia tam hádam bude (iba žeby nie..

).
Takže tú partíciu mám.
Nemyslel som preinštalovanie windowsu z windowsu..

Myslel som normálne preinštalovanie visty. Proste ju preinštalovať. Ako to mám ináč povedať? Preinštalovať.. (to v zátvorke, že bolo napísané z Visty, znamenalo, že tam nie je iný OS ako napr. XP, Ubuntu a pod ale je tam normálna originál Vista.. kapiš?)
Samozrejme, že som myslel aj s formatom C, písal som, že som si predtým preinštaluvával XP na starom booku, tak úúúplná lama niesom.. A takisto viem, že si mám zálohovať dáta, lebo o nich prídem!
No v tom biose som sa sekol, bolo to po sformátovaní C a následnej inštalácii win..
Takže ešte raz teda. (lebo som dostal milión odpovedí, ale nič podstatné a konkrétne, teda sčasti..)
Ak som správne pochopil, tak si môžem hocikde zohnať DVD s vistou, ktorú mám (úplne tá isté verzia? napr. W V home premium slovak, alebo to môže byť aj ENG verzia, alebo CZE verzia?) A vložím tam ten svoj licenčný kľúč? Ktorý predpokladám nájdem na spodku NB::
Alebo to môžem teda spraviť aj cez tú skrytú partíciu? Ak áno tak aký je tam ten postup, ktorý potrebujem?????
A mimochodom Partition Magic (pokiaľ ja viem) pod Vistou nepracuje..