Zdravím pánove a dámy .
Potreboval by som poradyt s jedným rébusom moja zostava dsl modem +wifi router provider T..COM ...... všetko ide ok dokonca aj utorrent ide ako aktív , ale jedna vec mi nejde do hlavy kde je pes zakopaný ..... ten WIFI roter som si kupoval s toho dôvodu aby som sa mohol pripájat na net s telefónom BLACKBERRY ktorý ma WIFI WIFI ako také nájde ten router aj sa pripojí problém tkvie v tom že načítanie ale aj stahovanie vecí s netu je strasne pomalé maximum som dosiahol 1,4 kB/s a neviem kde je pes zakopaný keby som mal doma notebook s WIFI tak si skúsim či je problém v routry alebo v telefóne skor však predpokladám router ale co zmenyt tam please ?
pomalé WIFI
Re: pomalé WIFI
Sorry,
kamarat neuraz sa, ale v prvom rade si nasprtaj gramatiku...
potom skoc do nejakej free wifi zony a skus to tam, ak Ti to fici, doma resetuj AP a skus to bez zabezpecenia. Vsetko musis skusat ako pokus-dosledok a mozno prides na riesenie. \mozno zistis, ze to AP-cko s tym telefonom skratka nepojde a hotovo...\
teraz mi napadlo, ci sa Ti vlastne ten fon aj chyti na to wifi, netahas nahodou GPRS a pod??? \mne sa to uz veru stalo, skontroluj spotrebu u mobilneho operatora...\
P.S.: nehnevaj sa za tu gramatiku, skratka som neodolal
M
kamarat neuraz sa, ale v prvom rade si nasprtaj gramatiku...
potom skoc do nejakej free wifi zony a skus to tam, ak Ti to fici, doma resetuj AP a skus to bez zabezpecenia. Vsetko musis skusat ako pokus-dosledok a mozno prides na riesenie. \mozno zistis, ze to AP-cko s tym telefonom skratka nepojde a hotovo...\
teraz mi napadlo, ci sa Ti vlastne ten fon aj chyti na to wifi, netahas nahodou GPRS a pod??? \mne sa to uz veru stalo, skontroluj spotrebu u mobilneho operatora...\
P.S.: nehnevaj sa za tu gramatiku, skratka som neodolal
M
to GPRS to nepripadá do úvahu lebo testujem vždy tak že si v tel vypnem siet mobil operátora a skúšam len čisto zo zapnutím wifi .
Zisti aky mod wifi podporuje tvoj mobil a navol rovnaky na nom a na routri (moze byt 11b, 11g atd. ) Dalej si pozri ci nemas omylom aktivovane tzv Long preamble, pouziva sa to len pri 11b a v niektorych pripadoch to pekne znizuje vykon.
Long preamble .... má vliv ,ale nie podstatný skoro žiadny a any zmena normy na g/b je uplne jedno ....
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 10. Sep, 2008, 13:58
Haluz môže byť aj v kompatibilite chlapci.
Ak koncove zariadenie zahadzuje pakety. vyskusaj pingovat napríklad SIX --- 192.108.148.150 .
Daj vedieť čo to spravi
Ak koncove zariadenie zahadzuje pakety. vyskusaj pingovat napríklad SIX --- 192.108.148.150 .
Daj vedieť čo to spravi
Prečitaj si môj nick
A pozdravujem Admina
A pozdravujem Admina
ten ping som urobyl salamunsky dal som si seba zmerat cez stranku mojeip.cz a vísledok je takíto 5 packets transmitted 0 received 100%packet loss time 3999mS TAKžE TAK