Zdroj je ako celok v poriadku, po skratovaní výstupu PS-ON s COM výstupom sa rozbehne, všetky výstupy na všetkých konektoroch zdroja sú zmerateľné, napätie cca sedí. Rovnako sedia aj merania pri vypnutom zdroji, napätie je len na výstupe 5VSB a zmerateľné samozrejme aj na PS ON.
Po testovaní, meraní a zisťovaní som zrejme zistil príčinu, a to vo výstupe PWR OK. Navonok sa i tento výstup tvári, že je v poriadku, napätia na ňom sedia, akonáhle sa ale spojí s doskou, akoby niečo (v zdroji) vyskratoval. Svieti dokonca i Power LED na case, čiže je na nej napätie, i keď je doska nečinná. Naviac LED diódy na doske, ktoré sú aktívne pri nečinnosti dosky, svietia menšou intenzitou ako pri spojení s "dobrým" zdrojom, napätie na nich teda nebude také, aké by malo byť.
Ak pri zasunutom MB konektore v doske spojím na tomto konektore PS-ON s COM, zdroj sa spolu s doskou rozbehnú.
...nefunguje však zopnutie Power tlačítkom ako na case, tak i na samotnej doske.

Pripomeniem len, že testoval som samozrejme aj v minimálnej možnej konfigurácii, čiže zasunutý len MB konektor do dosky, odpojenej od všetkého ostatného.
...pochopiteľne som odskúšal i iný zdroj, doska sa s ním rozbehla bez problémov.
Pri porovnaní všetkých výstupov (respektíve meraní) vo všetkých možných režimoch na korektne bežiacom zdroji a tu uvedenom LC-čku som nezaznamenal žiadne odlišnosti. Predpokladám teda, že pri spojení konektora MB s doskou, sa zrejme v zdroji niečo "udeje" a na výstupe PWR OK nie je to napätie, čo by tam malo byť. Nie je to však zmerateľné v nezapojenom stave.
Otázka : Je možné korektne fungovať bez PWR OK výstupu, respektíve nestretol sa niekto s podobným problémom a pozná riešenie ako spojazdniť tento výstup?
Do zdroja by som zatiaľ nerád "rýpal", ak bude nutné, zrejme ho otvoriť budem musieť. I tak však predpokladám, že tam na nič nezvyčajné nenarazím. Respektíve nezistím presnú príčinu zlyhania tohto výstupu.