Race Driver GRID
XP vs Vista
Mal som tu moznost hrat Grid na XP aj Viste. A zistil som jeden podla mna dolezity rozdiel mezi XP a Vistou. Na XP je auto dost citlive na ovladanie ale na Viste to tak nieje tam je to ovladanie take prijatelnesie. Na xpeckach sa auta dost pretacaju pri prudkom zaboceni a traba si na to davat pozor ale u visty je to celkom ine tam to nieje tak citlive. A musim podotknut z nastavenim som nic nerobil okrem nastavenia gamepadu a na oboch bolo pouzite to iste nastavenie a ten isty gamepad Logitech Dual Action. Mate niekto podobne skusenosti?
Ale ina je to super hra najlepsia tohto typu co som zatial hral, hlavne kvoli tomu ze treba davat pozor aby clovek dosiel vobec do ciela. Staci aby si neskoro zabrzdil a mal minute instant replay a mozes zacat odznova.
P.S.
Ak to tu bolo preberane sorry nechcelo sa mi citat celu temu.
Ale ina je to super hra najlepsia tohto typu co som zatial hral, hlavne kvoli tomu ze treba davat pozor aby clovek dosiel vobec do ciela. Staci aby si neskoro zabrzdil a mal minute instant replay a mozes zacat odznova.
P.S.
Ak to tu bolo preberane sorry nechcelo sa mi citat celu temu.
Neberme život príliš vážne aj tak sa z neho nedostaneme živý.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Race Driver GRID
u mňa je to úplne jedno či XP či Vista
jediné čo mi na Gride vadí je nemožnosť tankovania
jediné čo mi na Gride vadí je nemožnosť tankovania
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Pit167 : ten kto to hrá minimálne mesiac vie ako narábať autom, a bezproblémov ho preženie zákrutou, brzdiť stačí j na poslednú chvíľu väčšina aút má perfektné brzdy a auto ,,stojí" na pár metroch...pokiaľ máš zapnuté všetku pomocnú elektroniku tak je jazda úžasná, bez stabilizačného systému sú autá nedotáčavé, a bez kontroli trakcie sa zase nedá skoro vôbec na plnom plyne vpáliť zo zákruty, bu´d auto hrabe (keď ho dokážeš udržať rovno) alebo letí hneď do strany. Bez ABS je to hrôza, treba brzdiť klvesovým ABS stláčať brzdu ale tým je ich účinnosť klesajúca...BMW320i lahôdka v Gride tak ako aj Ford Mustang, a Skyline z pohľadu cocpit je realistický hodne dosť, a tie otáčkomery a speedmetre proste pecka...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
jazda v Gride bez pomocníkov je ako v GTR/GTR2 so zapnutými všetkými pomocníkmi
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
mne zas vadí hudba...ze tam ziadna neni...dexter napísal:jediné čo mi na Gride vadí je nemožnosť tankovania
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
No zase lepšie ako by tam mala v kuse hučať hudba jedného štýlu, a aj tak sa k tomu žiadna nehodí, nech si každý pustí čo chce...podľa mňa je to good...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mne tam obcas nieco hra pocas zavodu
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
8-Ball Pridavok uz coskoro...
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29385&r=top" onclick="window.open(this.href);return false;
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29385&r=top" onclick="window.open(this.href);return false;
- Martan
- Používateľ
Cafte, takze cuduj sa svete ale mam vazny problem...
GRiD znicoho nic prestal fungovat. Mal som ho instalnuty na VUx64, normalne vsetko behalo. Cez vikend som bol u kamosa a spolu sme GRiD drtili, ked som prisiel domov tak som si zahral jeden zavod online.
Po vymene monitora mi vsak GRiD hadze neskutocne artefakty. Hra sa normalne spusti, nabehne logo, a potom uz len same artefakty. Ked sa od-entrujem do hl. menu tak hra do niekolko sek. padne a da sa uz len zavriet.
Prve co som skusal bol reinstall aj s restartom a nic. Od vikendu som v PC nic nemenil, az na ten monitor. Ale aj ked zapojim povodny monitor cez DVI tak je situacia rovnaka. Som dost zufaly...
GRiD znicoho nic prestal fungovat. Mal som ho instalnuty na VUx64, normalne vsetko behalo. Cez vikend som bol u kamosa a spolu sme GRiD drtili, ked som prisiel domov tak som si zahral jeden zavod online.
Po vymene monitora mi vsak GRiD hadze neskutocne artefakty. Hra sa normalne spusti, nabehne logo, a potom uz len same artefakty. Ked sa od-entrujem do hl. menu tak hra do niekolko sek. padne a da sa uz len zavriet.
Prve co som skusal bol reinstall aj s restartom a nic. Od vikendu som v PC nic nemenil, az na ten monitor. Ale aj ked zapojim povodny monitor cez DVI tak je situacia rovnaka. Som dost zufaly...
- Martan
- Používateľ
Ostatne hry funguju v pohode. Skusal som aj nepretaktovavat kartu. Neviem este som sa s takym niecim nestretol. Doma mam aj screeny, tie artefakty su dost brutalne. Mna naozaj nenapada cim to moze byt. Ked to cez vikend slo a zrazu nie...
Zvuk ide v poriadku len obraz je plny takychto artefaktov...
Zvuk ide v poriadku len obraz je plny takychto artefaktov...
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Skús odinštalovať a znova nainštalovať drivre na grafiku - niečo podobne robilo aj mne.
- Martan
- Používateľ
Takze chyba bude v ovladacoch alebo dokonca priamo v grafike.
Tie iste artefakty sa zacali objavovat aj v inych hrach napr. Age of Conan.
EDIT: Aj po reinstalacii drivrov, stale ten isty problem. Vsimol som si ze na istu chvilu sa artefakty zjavia aj pri uvodnej obrazovke z logom Visty. Pravdepodobne bude nieco z grafikou, fuck.
EDIT1: Nakoniec som reinstalol cely system, odinstalacia samotnych driverov nepomohla
Tie iste artefakty sa zacali objavovat aj v inych hrach napr. Age of Conan.
EDIT: Aj po reinstalacii drivrov, stale ten isty problem. Vsimol som si ze na istu chvilu sa artefakty zjavia aj pri uvodnej obrazovke z logom Visty. Pravdepodobne bude nieco z grafikou, fuck.
EDIT1: Nakoniec som reinstalol cely system, odinstalacia samotnych driverov nepomohla
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
Nuž čo ti zostáva, vyskušaj Grafiku u kamaráta ... ked to isté - zaruka a pekne vymeniť. . Stáva sa