Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
No ja mam problemik vo viste grafa si neako zobrala niekolko MB z RAM pravdepodobne... VGA ma pamet 384MB no lenze.... 1184MB mi to berie, neviete ako to nastavit aby mi to nebralo z pamete? a este jedna otazka ...stava sa niekomu ze ak da niekto vypnut PC vo viste tak PC akoby nerobil taku minutu nic a az po minute sa vypne? ďakujem
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
už sa to tu raz riešili, nič ti to z ramky neuberá
moja ukazuje skromných 2,2GB
inak tieto karty to ani neumožňujú...
v podtste len ti ukazuje koľko by si vedela zobrať keby mohla
moja ukazuje skromných 2,2GB
inak tieto karty to ani neumožňujú...
v podtste len ti ukazuje koľko by si vedela zobrať keby mohla
Spoiler: ukázať
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
no co tie visty 64bit???? mam ich instalovat namiesto XP 64bit?? akosi tomu stale neverim, preda len tie HW naroky ma trocha desia
to chceš inštalovať na to čo máš v podpise?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
s 1 GB ram radsej neskusaj:)DiwaSwina napísal:no co tie visty 64bit???? mam ich instalovat namiesto XP 64bit?? akosi tomu stale neverim, preda len tie HW naroky ma trocha desia
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
sorry nepoznamenal som-planujem upgrade, 4GB RAM a keby XPcka32bitove podporovaly taku RAM tak pri nich ostanem-ale takto sa neviem rozhodnut, ci XP64bit alebo Vista 64bit
ram ti nepomôže, niesu oficialne drivery pre sb live5.1 a taktiež niesu drivery pre nforce2.
on asi myslí tú novú zostavu čo kupuje, je potrebné to preberať v dvoch témach?
.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Z Vistou U x64 som spokojny. Vyladil som ju na svoj obraz, vsetko slape ako ma.
Jedina vec, ked vypnem page file, predsa task man. ukazuje jeho vyuzitie.
Je to len niako zle interpretovane? Alebo treba pf uplne vypnut niekde inde?
Jedina vec, ked vypnem page file, predsa task man. ukazuje jeho vyuzitie.
Je to len niako zle interpretovane? Alebo treba pf uplne vypnut niekde inde?
Nic lepsie ako Vista x64 tu este nebolo, pouzivam ju v praci uz dlhsiu dobu a som max spokojny.....
a pokial viem, tak Windows 7 ma byt uz len x64 bitovy....
a pokial viem, tak Windows 7 ma byt uz len x64 bitovy....
PC 1 : Intel Core i7 920 2.66 @ 3.3 || MB: ASUS P6T Deluxe OC Palm 12GB 1333 DDR3 Ram
PC 2 : AMD PHENOM 9950 BE || MB: ASUS M3N-HT Deluxe 8GB 1066 DDR2 Ram
PC 2 : AMD PHENOM 9950 BE || MB: ASUS M3N-HT Deluxe 8GB 1066 DDR2 Ram
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
> Nic lepsie ako Vista x64 tu este nebolo, pouzivam ju v praci uz dlhsiu dobu a som max spokojny.....
ale bolo, uz davno: windows2003server 64bit, suse linux enterprise 64bit, blondiny, ciernovlasky, rysave, bmw m5 a bmw 540i, kavovar...
> a pokial viem, tak Windows 7 ma byt uz len x64 bitovy....
jasna vec, vsak uz je nacase zahodit 32bit cirkus za hlavu a ficat normalne. To mas ten isty zlom ako win98->win2000.
ale bolo, uz davno: windows2003server 64bit, suse linux enterprise 64bit, blondiny, ciernovlasky, rysave, bmw m5 a bmw 540i, kavovar...
> a pokial viem, tak Windows 7 ma byt uz len x64 bitovy....
jasna vec, vsak uz je nacase zahodit 32bit cirkus za hlavu a ficat normalne. To mas ten isty zlom ako win98->win2000.
- Martan
- Používateľ
A na moju otazku odpovie kto? Krystalova gula sakra? Kde je niaky vseved/had...
neviem či je to nevyhnutné u Teba vypínať pagefile, každopádne keď to riadne vypneš, že nepoužívať swap file, dáš použiť, a potom asi reštart, tak by nemal byť (vlastná skúsenosť) možno ťa mýli hyberfile či?....Martan napísal:A na moju otazku odpovie kto? Krystalova gula sakra? Kde je niaky vseved/had...
a ja sa chcem spýtať na ready boost, či ste za alebo proti
- Martan
- Používateľ
Ide mi len o to preco mi ukazuje vyuzitie PF ked ziaden nemam, teda to neviem , v nastaveniach ho mam vypnuty:Timmy2k napísal:neviem či je to nevyhnutné u Teba vypínať pagefile, každopádne keď to riadne vypneš, že nepoužívať swap file, dáš použiť, a potom asi reštart, tak by nemal byť (vlastná skúsenosť) možno ťa mýli hyberfile či?....Martan napísal:A na moju otazku odpovie kto? Krystalova gula sakra? Kde je niaky vseved/had...
a ja sa chcem spýtať na ready boost, či ste za alebo proti
Hej Martan, ta polozka co ty ukazujes je spravna a nie je to pagefile (inak povedane nie je pagefile ako pagefile). Vysvetlim:
Pagefile hodnota je v taskmgr zlozena z fyzickej A (< toto A je podstatne) virtualnej pamate, to znamena ze ty ked vypnes virtualnu zlozku, ukazuje to len fyzicku (v tvojom pripade 4GB / 4025 MB).
Inak povedané ako odpoved z technetu:
Pagefile hodnota je v taskmgr zlozena z fyzickej A (< toto A je podstatne) virtualnej pamate, to znamena ze ty ked vypnes virtualnu zlozku, ukazuje to len fyzicku (v tvojom pripade 4GB / 4025 MB).
Inak povedané ako odpoved z technetu:
Takze sa nemusis bat, spina swap je u teba vypnutaPF Usage as reported in task manager in Windows XP/Vista and Windows Server 2003/2008 is actually the system commit total. This number represents potential page file usage, not actual page file usage. It is how much page file space would be used if all the private committed virtual memory in the system had to be paged out all at once.
.