čaute..potrebujem poradiť ohľadne napálenia audio cd...keď mám mp3 a kedysi som v NERO-vi dal urobiť hudobné CD tak mi tie mp3 automaticky skonvertovalo a napálilo s príponou*.wav alebo *.wma...teraz keď tak chcem urobiť vytvorí mi na CD súbory s príponou *.cda a tie majú veľkosť 44B a vôbec nejdu prehrať v klasickom CD playeri...už som vyskúšal aj NERO6 aj NERO8 aj NERO9...vyskúšal som aj EASY CD CREATOR...myslel som že je chyba pri WIN XP v tom že mám SP3 ale robí to isté aj s SP2...skúšal som to robiť na 3 rôznych kompoch aj na ntb a stav je stále taky istý.....
vopred díky za nápady
napalenie audio CD
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: napalenie audio CD
.. na audio cd nemôžeš mať súbory s príponou .wma (takisto komprimovaný súbor ako mp3)
.. to že tam máš súbory s príponou .cda je úplne v poriadku, znamená to že si vytvoril audio cd (však keď ho načíta pc tak vidíš že to je audio CD, preto ak ti nejde prehrať na klasickom CD playeri napr. so starou optikou, chybu hľadaj inde - vymeň médium, alebo napaľuj rýchlosťou max 16x)
.. SP2 a SP3 s tým nemá nič spoločné
.. to že tam máš súbory s príponou .cda je úplne v poriadku, znamená to že si vytvoril audio cd (však keď ho načíta pc tak vidíš že to je audio CD, preto ak ti nejde prehrať na klasickom CD playeri napr. so starou optikou, chybu hľadaj inde - vymeň médium, alebo napaľuj rýchlosťou max 16x)
.. SP2 a SP3 s tým nemá nič spoločné
Re: napalenie audio CD
díky za radu...bolo to tou rýchlosťou napaľovania...to vieš som len začiatočník