Neviem ci tu uz niekto nemal taky problem ale nenasiel som nikde odpoved,takze mi skuste niekto pomoct.Moj problem sa tyka dvdrw mechaniky Optiarc AD-5200a.Mam ju asi mesiac.Ide o to,ze nenapaluje ani necita ciste dvdcka (cdcka necita ale napaluje ).Tento problem zacal uz pri mojej starej mechanike Teac,ale myslel som si ze sa pokazila tak som kupil tuto,ale robi to toiste nic ako Teac.Skusal som rozne znacky a typy dvdciek ale nic.Vzdy mi to vypise "E:\ nie je pristupny.Nespravna funkcia." ked chcem otvorit prazdne dvd.Neviete poradit?Dakujem
AiR_01 napísal:Vzdy mi to vypise "E:\ nie je pristupny.Nespravna funkcia." ked chcem otvorit prazdne dvd.
A preco by mechanika mala vediet "otvorit" prazdne medium? To co robi je uplne normalne. Na mediu nie su ziadne data, takze nema co precitat. Jedine co z prazdneho media dokaze nacitat, je vyrobca/typ/kapacita/prip.odporucana rychlost zapisu media.
Aky program pouzivas na napalovanie?
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.